amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Pehtori B 17 Jyväskylän Pehtori

Myyty

Pehtori B 17, 3 huonetta, 79,0 m²

Pehtori B 17

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
79,0 m²
Kerros
2 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 28
Myyty

Pehtori B 17, 3 huonetta, 79,0 m²

Pehtori B 17

Valitse omaksesi tilava 79-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta, joka sijaitsee huippupaikalla Senja-korttelissa. Asunnossa B17 on toimiva pohjaratkaisu, lasitettu parveke ja oma sauna.

Kortepohjan Pehtorin asunto B23 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät vetovoimaisella paikalla, ainutlaatuisessa Senja-seniorikorttelissa. Tämä laadukas ja huoleton NCC Aktiivikoti on suunniteltu erityisesti varttuneiden mukavaa ja turvallista asumista ajatellen.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kortepohjan Pehtorin toisen kerroksen avara kulmahuoneisto on tyylikkään toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on valoisa keittiö,. ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, jota avautuu suojaisalle, lasitetulle parvekkeelle. Hulppean ison master bedroomin voi tarvittaessa jakaa väliseinällä kahdeksi pienemmäksi makuuhuoneeksi. Asunnossa on vaatehuone ja kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään!

UPEA SIJAINTI SENJA-KORTTELISSA

Kortepohjan Pehtori on osa ainutlaatuista Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Senja tuo yhteisöllisyyttä elämään! Myös Senja-seniorikorttelin ulkopuolella olevat palvelut löytyvät läheltä.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Pehtori

Pehtorin uudet asunnot Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa on loppuunmyyty. Tutustu nyt komean Kortepohjan Volmarin ja charmantin Tourulan Tehtaan Ruusun uudiskohteisiin. Lue lisää