amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Alustava varaus

Pehtori B 20, 3 huonetta, 76,5 m²

Pehtori B 20

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76,5 m²
Velaton hinta
€ 214 000
Pääomavastike
€ 551
Kerros
3 / 5
Lainaosuus
€ 99 450
Myyntihinta
€ 114 550
Hoitovastike
€ 298
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 28
Alustava varaus

Pehtori B 20, 3 huonetta, 76,5 m²

Pehtori B 20

Valitse omaksesi upea 76,5-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta, joka sijaitsee huippupaikalla Senja-korttelissa. Asunnossa B20 on toimiva pohjaratkaisu, lasitettu parveke ja oma sauna.

Kortepohjan Pehtorin asunto B20 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät vetovoimaisella paikalla, ainutlaatuisessa Senja-seniorikorttelissa. Tämä laadukas ja huoleton NCC Aktiivikoti on suunniteltu erityisesti varttuneiden mukavaa ja turvallista asumista ajatellen.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kortepohjan Pehtorin neljännen kerroksen ihastuttava, läpitalon huoneisto on tyylikkään toimiva ja käytännöllinen. Uudiskohteen kolmiossa on valoisa saarekkeellisen keittiön, ruokailutilan ja olohuone yhdistelmä. Keittiön jatkeena on pariovellinen makuuhuone, joka avautuu ihanasti suojaisalle lasitetulle parvekkeelle. Isommassa makuuhuoneessa on kätevä vaatehuone. Asunnossa on kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään!

UPEA SIJAINTI SENJA-KORTTELISSA

Kortepohjan Pehtori on osa ainutlaatuista Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Senja tuo yhteisöllisyyttä elämään! Myös Senja-seniorikorttelin ulkopuolella olevat palvelut löytyvät läheltä.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Kortepohjan Pehtori

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan upeassa Senja-seniorikorttelissa. Nyt jos koskaan kannattaa toimia, sillä vapaana on enää yksi ihastuttavan huoleton kolmio omalla saunalla. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä