Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Jyväskylän Volmari

Pehtorintie 11, 40740, Jyväskylä

Kodikkaita asuntoja upeassa seniorikorttelissa

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa. Volmarin uudet asunnot on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta ja turvallista asumista ajatellen.

Asunto Oy Kortepohjan Volmarin kerrostalo viimeistelee Jyväskylän ainutlaatuisen Senja-seniorikorttelin. Uudet kodit ovat laadukkaita omistusasuntoja, jotka on suunniteltu varttuneiden huoletonta asumista, muuttuvia elämäntilanteista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Volmarissa on paljon fiksuja, elämää sujuvoittavia ratkaisuja, kuten sähköisesti avautuva ulko-ovi. Uusi koti seniorikorttelissa on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä. Kortepohjan Volmarin uudiskohde komeilee omalla tontilla keskellä palveluja ja elämää.

Kaupan päälle Asumisturva

Kun ostat uuden kodin Jyväskylän Kortepohjan Volmarista, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
42
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
A 20 1h+kt+alk+vh 30,5 m² 6 A 20
A 20
Myyty
Tyyppi:
1h+kt+alk+vh
Pinta-ala:
30,5 m²
Krs:
6
Myyty
B 24 1h+kt+alk+vh 37,0 m² 2 B 24
B 24
Myyty
Tyyppi:
1h+kt+alk+vh
Pinta-ala:
37,0 m²
Krs:
2
Myyty
B 23 3h+k+s 66,0 m² 2 B 23
B 23
Myyty
Tyyppi:
3h+k+s
Pinta-ala:
66,0 m²
Krs:
2
Myyty
A 22 3h+k+s+vh 62,0 m² 6 A 22
A 22
Myyty
Tyyppi:
3h+k+s+vh
Pinta-ala:
62,0 m²
Krs:
6
Myyty
A 03 3h+kt+s+vh 75,5 m² 2 A 03
A 03
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s+vh
Pinta-ala:
75,5 m²
Krs:
2
Myyty
A 21 2h+k+s 47,0 m² 6 A 21
A 21
Myyty
Tyyppi:
2h+k+s
Pinta-ala:
47,0 m²
Krs:
6
Johanna Roine
Johanna Roine

Kiinteistömaailma Tourula / PR-Neliöt Oy

040 581 8201

Turvallista asumista Jyväskylässä

Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikortteli tarjoaa turvallista asumista mukavassa naapurustossa monipuolisten palvelujen äärellä. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu.

Seniorikorttelin asukkaana

Yhdessä on mukava olla. Lue lisää

Pehtorin Hoivakeittiö

Oma kortteliravintola palvelee joka päivä. Lue lisää

Palveluohjaaja

Apunasi huolettomassa arjessa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.