amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Asunto Oy Kortepohjan Volmari, Jyväskylä

Pehtorintie 11, 40740, Jyväskylä
Muuttovalmis

Asunto Oy Kortepohjan Volmari, Jyväskylä

Pehtorintie 11, 40740, Jyväskylä

Kodikkaita asuntoja upeassa seniorikorttelissa

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa. Volmarin uudet asunnot on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta ja turvallista asumista ajatellen.

Asunto Oy Kortepohjan Volmarin kerrostalo viimeistelee Jyväskylän ainutlaatuisen Senja-seniorikorttelin. Uudet kodit ovat laadukkaita omistusasuntoja, jotka on suunniteltu varttuneiden huoletonta asumista, muuttuvia elämäntilanteista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Volmarissa on paljon fiksuja, elämää sujuvoittavia ratkaisuja, kuten sähköisesti avautuva ulko-ovi. Uusi koti seniorikorttelissa on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä. Kortepohjan Volmarin uudiskohde komeilee omalla tontilla keskellä palveluja ja elämää.

Kaupan päälle Asumisturva

Kun ostat uuden kodin Jyväskylän Kortepohjan Volmarista vuoden 2016 aikana, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
31 - 66 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
42
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
39 100 - 83 300 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo
04 joulu
Seuraava esittely
Sunnuntai 11:00 - 12:00

Naapuruston tarina

Volmari on osa Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Palveluohjaaja neuvoo ja ohjaa asukkaita arjen asioissa ja palveluiden hankkimisessa sekä järjestää yhteistä toimintaa. Korttelissa toimii myös päiväkeskus, seniorikahvila ja suosittu ruokaravintola.

Lähipalvelut

Senja-seniorikortteli tarjoaa kattavat palvelut, mutta myös korttelin ulkopuolelta löytyvät erinomaiset lähipalvelut. Naapurustossa on mm. ruokakauppoja. kahviloita, ravintoloita, kampaamoita ja kirpputoreja sekä kirkko ja kirjasto.

Liiku ja nauti luonnosta

Volmari sijaitsee puistoalueen reunassa korttelin korkeimmalla kohdalla, joten asunnoista avautuvat upeat näkymät niin puistoon kuin viihtyisälle sisäpihalle. Aivan oman leimansa alueelle tuo suosittu Laajavuoren ulkoilualue, jossa pääsee nauttimaan niin kauniista ulkoilureiteistä kuin laajoista marja- ja sienestysmaastoista. Myös kylpylähotelli hemmottelee runsailla palveluillaan.

Kulkuyhteydet

Kortepohjasta on Jyväskylän keskustaan vain noin kolmisen kilometriä, joten matkan hurauttaa ripeästi vaikka bussilla muutamassa minuutissa. Lähin pysäkki on melkein kotiovella. Myös pyöräily- ja kävelyreitit ovat erinomaiset. Autopaikat on sijoitettu maan alle pysäköintihalliin, minkä ansiosta piha-alueet tarjoavat ihanan suojaisaa tunnelmaa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Volmari A 20 1h+kt+alk+vh 30,5 m² 6 MH: € 51 550
VH: € 127 800
Volmari A 20
Volmari A 20
Vapaa
Tyyppi:
1h+kt+alk+vh
Pinta-ala
30,5 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 51 550
VH: € 127 800
Vapaa
Volmari A 22 3h+k+s+vh 62,0 m² 6 MH: € 83 300
VH: € 238 300
Volmari A 22
Volmari A 22
Vapaa
Tyyppi:
3h+k+s+vh
Pinta-ala
62,0 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 83 300
VH: € 238 300
Vapaa
Volmari B 23 3h+k+s 66,0 m² 2 MH: € 39 100
VH: € 204 100
Volmari B 23
Volmari B 23
Vapaa
Tyyppi:
3h+k+s
Pinta-ala
66,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 39 100
VH: € 204 100
Vapaa
Volmari B 27 3h+k+s 66,0 m² 3 MH: € 46 000
VH: € 211 000
Volmari B 27
Volmari B 27
Vapaa
Tyyppi:
3h+k+s
Pinta-ala
66,0 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 46 000
VH: € 211 000
Vapaa
Volmari B 40 1h+kt+alk+vh 37,0 m² 6 MH: € 51 700
VH: € 144 200
Volmari B 40
Volmari B 40
Vapaa
Tyyppi:
1h+kt+alk+vh
Pinta-ala
37,0 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 51 700
VH: € 144 200
Vapaa
Volmari B 39 3h+k+s 66,0 m² 6 MH: € 68 300
VH: € 233 300
Volmari B 39
Volmari B 39
Vapaa
Tyyppi:
3h+k+s
Pinta-ala
66,0 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 68 300
VH: € 233 300

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Katso myös

Turvallista asumista Jyväskylässä

Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikortteli tarjoaa turvallista asumista mukavassa naapurustossa monipuolisten palvelujen äärellä. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu.

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Aikaa hyville päiville

Haluatko asua nykyistä helpommin? Valitse Aktiivikoti. Se on suunniteltu varttuneempaan väen huoletonta asumista ajatellen. Lue lisää

Seniorikorttelin asukkaana

Yhdessä on mukava olla. Lue lisää

Pehtorin Hoivakeittiö

Oma kortteliravintola palvelee joka päivä. Lue lisää

Palveluohjaaja

Apunasi huolettomassa arjessa. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.