Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tehtaan Ruusu D 36 Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Vapaa

Tehtaan Ruusu D 36, 2 huonetta, 53,5 m²

Uniikki kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
53,5 m²
Velaton hinta
€ 237 300
Pääomavastike
€ 139
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 149 800
Myyntihinta
€ 87 500
Hoitovastike
€ 206
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 30
Vapaa

Tehtaan Ruusu D 36, 2 huonetta, 53,5 m²

Uniikki kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihana 53,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Jyväskylän Tourulassa. Asunnossa D36 on persoonallinen pohja, oma sauna ja lasitettu parveke.

Tourulan Tehtaan Ruusun asunto D36 kutsuu viihtymään upealle paikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin persoonalliseen ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun sekä upeaan kokonaisuuteen. Toista samanlaista kotia ei löydy mistään! Ikkunallinen sauna- ja kylpyhuoneosasto jakaa huonetilat kahteen osaan: toisella puolella on reilunkokoinen makuuhuone omassa rauhassa ja toisella puolella avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä. Keittiössä on kiva ja käytännöllinen saareke. Oleskelutilat avautuvat huoneiston levyiselle parvekkeelle, jonka lattia ja seinät on laudoitettu. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä ja oman saunan löylyt iloa elämään. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti. Tässä kodissa asut ihanan huolettomasti ilman remonttihuolia!

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle upealle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Tehtaan Ruusun kellarikerroksessa ja osin ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden yhteisiä tiloja, kuten kuivaushuone sekä ulkoilu- ja irtaimistovarastot. Ensimmäisen kerroksen lastenvaunuvarastosta löytyy tassunpesupaikka. Yhteisellä suojaisalla piha-alueella viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Autopaikat ovat pihan alla autohallissa, josta pääsee hissillä suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Uudet myytävät asunnot kutsuvat Jyväskylän Tourulaan keskustan palvelujen naapuriin. Tehtaan Ruusun charmikkaassa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat viehättävän uniikilla tavalla. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Pääomavastike

  • 1. vuosi lyhennysvapaa, vastike n. 2,6 €/m²/kk (sis.koron)
  • 2. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,10 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Keski-Suomen Osuuspankista
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti