Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Kauniaisten Tribuuni

Onni on uusi citykoti

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus löytää uusi huoleton koti elämää sykkivän Kauniaisen keskustasta. Tribuunin uudet asunnot tarjoavat laadukasta cityasumista kodikkaassa naapurustossa. Kannattaa toimia nopeasti, sillä suositussa Tribuunissa on jäljellä enää muutama kaunis koti.

Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab tuo kaupunkiin odotettuja uusia asuntoja arvostetulle ja vetovoimaiselle paikalle Kauniaisten keskustakortteliin. Tarjolla on harvinaista herkkua ja huolella viimeisteltyjä ihania citykoteja, joista löytyy mm. tavallista korkeampia huonekorkeuksia, lattiaan asti ulottuvia ikkunoita, kutsuvia asuntosaunoja sekä laadukkaita pintamateriaaleja kivitasoineen ja integroituine keittiökalusteineen. Osassa kodeista on kaksi parveketta, ylimmissä kerroksissa isot kattoterassit. Tribuunin piha-alue suunnitellaan korkeatasoiseksi ja viereisen Thurmaninaukion puistosuunnitelmaan sopivaksi. Autopaikat sijoittuvat aukion alle.

Tervetuloa eloisaan keskustakortteliin

Kauniaisten Tribuuni viimeistelee ihastuttavan keskustakorttelin, joka on keskellä kaikkea ja elävää elämää. Piipahda lähikauppaan hakemaan tuoreet sämpylät ja croissantit aamiaiselle, jonka voit nauttia kahvi- tai teekupposen äärellä omalla parvekkeellasi. Naapurin kukkakaupasta voit poimia mukaasi ihanan kimpun kotisi koristukseksi ja vaihtaa matkan varrella kuulumiset tuttujen kanssa. Ja mikä parasta, täältä on helppo suunnata luontoon ja lenkille tai vaikkapa laskettelemaan kotirinteeseen tai uimaan ja saunomaan läheiseen uimahalliin. Kauniaisten tunnelmalliseen ja yhteisöllisyyttä huokuvaan pikkukaupunkiin on helppo kotiutua. Tribuunissa on jäljellä enää muutama koti, joten näin harvinaiseen tilaisuuteen kannattaa tarttua heti.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
38 - 129 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
39
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
122 050 - 536 200 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Katso myös

Kuvat

Tribuunin laadukkaat, valoisat ja vaaleat uudet asunnot kutsuvat viihtymään. Huonekorkeus vaihtelee kerroksittain 2,6 metristä aina kolmeen metriin.

Jarmo Pulkkinen, Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Tribuunin valoisaan kotiin

Ihanan avaria koteja Kauniaisten keskustassa.

Tutustu Tribuunin valoisaan kotiin

Ihanan avaria koteja Kauniaisten keskustassa.

Tutustu Tribuunin naapurustoon

Bonava-kodin ostajana