Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Kauniaisten Tribuuni

Myytävät asunnot Kauniainen Tribuuni

Onni on uusi muuttovalmis citykoti

Tribuuni on loppuunmyyty, mutta Bonava tuo lisää ihania koteja ja mukavia naapurustoja eri puolille Suomea. Tutustu Bonava-koteihin ja aloita leppoisa matka uuteen kotiin.

Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab tuo odotettuja uusia asuntoja arvostetulle ja vetovoimaiselle paikalle Kauniaisten keskustakortteliin. Tarjolla on huolella viimeisteltyjä ihania citykoteja, joista löytyy mm. tavallista korkeampia huonekorkeuksia, lattiaan asti ulottuvia ikkunoita, kutsuvia asuntosaunoja sekä laadukkaita pintamateriaaleja kivitasoineen ja integroituine keittiökalusteineen. Osassa kodeista on kaksi parveketta, ylimmissä kerroksissa isot kattoterassit. Tribuunin piha-alue suunnitellaan korkeatasoiseksi ja viereisen Thurmaninaukion puistosuunnitelmaan sopivaksi. Tribuunin myytävät autopaikat sijoittuvat pysäköintihalliin aukion alle. Liikkeellelähtö on vaivatonta, kun ajomatka alkaa talvellakin mukavan lämpimästä pysäköintihallista. Autoilevan asukkaan iloksi autohallipaikkoja on vielä vapaana. Vapaita autopaikkoja on rajallinen määrä, joten otathan yhteyttä, jos haluat saada oman pysäköintipaikan tai sinulla on käyttöä toisellekin autopaikalle.

Tervetuloa eloisaan keskustakortteliin

Kauniaisten Tribuuni viimeistelee ihastuttavan keskustakorttelin, joka on keskellä kaikkea ja elävää elämää. Piipahda lähikauppaan hakemaan tuoreet sämpylät ja croissantit aamiaiselle, jonka voit nauttia kahvi- tai teekupposen äärellä omalla parvekkeellasi. Naapurin kukkakaupasta voit poimia mukaasi ihanan kimpun kotisi koristukseksi ja vaihtaa matkan varrella kuulumiset tuttujen kanssa. Ja mikä parasta, täältä on helppo suunnata luontoon ja lenkille tai vaikkapa laskettelemaan kotirinteeseen tai uimaan ja saunomaan läheiseen uimahalliin. Kauniaisten tunnelmalliseen ja yhteisöllisyyttä huokuvaan pikkukaupunkiin on helppo kotiutua.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
5
Koteja yhteensä
39
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Tribuunin laadukkaat, valoisat ja vaaleat uudet asunnot kutsuvat viihtymään. Huonekorkeus vaihtelee kerroksittain 2,6 metristä aina kolmeen metriin.

Jarmo Pulkkinen, Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tutustu Tribuunin valoisaan kotiin

Ihanan avaria koteja Kauniaisten keskustassa.

Tutustu Tribuunin valoisaan kotiin

Ihanan avaria koteja Kauniaisten keskustassa.

Tutustu Tribuunin naapurustoon

Bonava-kodin ostajana