Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Kauniaisten Tribuuni

1 esittely
Havainnekuva Kauniaisten Tribuunista

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: keväällä 2019

Onni on uusi citykoti

Kauniainen kutsuu uuteen kotiin loistopaikalle elämää sykkivän kaupungin keskustaan. Tribuunin uudet asunnot tarjoavat laadukasta cityasumista kodikkaassa naapurustossa.

Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab tuo kaupunkiin odotettuja uusia asuntoja arvostetulle ja vetovoimaiselle paikalle Kauniaisten keskustakortteliin. Tarjolla on harvinaista herkkua ja huolella viimeisteltyä ihania citykoteja, joista löytyy mm. tavallista korkeampia huonekorkeuksia, lattiaan asti ulottuvia ikkunoita, kutsuvia asuntosaunoja sekä laadukkaita pintamateriaaleja kivitasoineen ja integroituine keittiökalusteineen. Osassa kodeista on kaksi parveketta, ylimmissä kerroksissa isot kattoterassit. Tribuunin piha-alue suunnitellaan korkeatasoiseksi ja viereisen Thurmaninaukion puistosuunnitelmaan sopivaksi. Autopaikat sijoittuvat aukion alle.

Tervetuloa eloisaan keskustakortteliin

Kauniaisten Tribuuni viimeistelee ihastuttavan keskustakorttelin, joka on keskellä kaikkea ja elävää elämää. Piipahda lähikauppaan hakemaan tuoreet sämpylät ja croissantit aamiaiselle, jonka voit nauttia kahvi- tai teekupposen äärellä omalla parvekkeellasi. Naapurin kukkakaupasta voit poimia mukaasi ihanan kimpun kotisi koristukseksi ja vaihtaa matkan varrella kuulumiset tuttujen kanssa. Ja mikä parasta, täältä on helppo suunnata luontoon ja lenkille tai vaikkapa laskettelemaan kotirinteeseen. Kauniaisten tunnelmalliseen ja yhteisöllisyyttä huokuvaan pikkukaupunkiin on helppo kotiutua. Tartu tilaisuuteen ja valitse omaksesi keskustakorttelin uniikki helmi.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
29 - 139 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
39
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
122 050 - 536 200 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Tribuunin laadukkaat, valoisat ja vaaleat uudet asunnot kutsuvat viihtymään. Huonekorkeus vaihtelee kerroksittain 2,6 metristä aina kolmeen metriin.

Jarmo Pulkkinen, Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Tribuunin naapurustoon

Bonava-kodin ostajana