amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Tribuuni A 10, 2 huonetta, 51,5 m²

Valoisa kaksio moneen makuun

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
51,5 m²
Velaton hinta
€ 379 950
Pääomavastike
€ 155
Kerros
3 / 5
Lainaosuus
€ 185 400
Myyntihinta
€ 194 550
Hoitovastike
€ 201
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Tribuuni A 10, 2 huonetta, 51,5 m²

Valoisa kaksio moneen makuun

Valitse omaksesi ihastuttava 51-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Kauniaisten keskustasta. Asunnossa A10 on kaikki mukavan elämän evään kauniissa paketissa.

Kauniaisten Tribuunin asunto A10 kutsuu viihtymään Kauniaisiin mukavaan naapurustoon. Tämä laadukas kolmannen kerroksen kaksio sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten sinkuille ja pariskunnille.

Kodikkaat oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu avaraan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään, josta pääsee mukavasti lasitetulle parvekkeelle. Ihastu selkeään ja toimivaan pohjaratkaisuun. Makuuhuoneessa on runsaat säilytystilat liukuovin. Asuinhuoneissa on laadukas parkettilattia sekä kaukolämpöön liitetty lattialämmitys, jonka ansiosta olohuoneen ikkunat ulottuvat upeasti lattian alareunaan asti. Laatoitetussa ja tilavassa kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. WC-istuin on seinään kiinnitettävää. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto viilennyksellä ja mahdollisuus tilata erikseen myös jäähdytys.

Lasitettu eteläparveke

Avaa ovi ja astu lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia tilasta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta tilaan vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Yhteistilat ja autopaikat

Kauniaisten Tribuunin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pesula ja porraskohtaiset kuivaushuoneet. Autopaikat sijaitsevat viereiselle tontille, Thurmaninaukion alle rakennettavassa puolilämpimässä pysäköintihallissa. Asuntojen porrashuoneista on katettu ja suojaisa yhteys pysäköintilaitoksen hisseille ja portaisiin.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab

Uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Kauniaisten ydinkeskustaan. Tribuunin uudiskohde tarjoaa laadukasta ja huoletonta cityasumista mukavassa naapurustossa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta maaliskuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta toukokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta elokuussa 2017
  • n.20% myyntihinnasta arviolta lokakuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta joulukuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  •  2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  3,00 €/m²/kk (sis.koron) 
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,61 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk