amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Tribuuni A 19, 4 huonetta, 127,5 m²

Komea päätyhuoneisto hulppealla terassilla

Kodikkaat faktat

Tyyppi
4h+k+s
Pinta-ala
127,5 m²
Kerros
5 / 5
Myyntihinta
€ 612 000
Lainaosuus
€ 459 000
Velaton hinta
€ 1 071 000
Pääomavastike
€ 383
Hoitovastike
€ 497
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Tribuuni A 19, 4 huonetta, 127,5 m²

Komea päätyhuoneisto hulppealla terassilla

Ihastu upean tilavaan 127,5-neliöiseen asuntoon, jonka löydät uudesta kerrostalosta Kauniaisten keskustasta. Asunnossa A19 on hulppea eteläterassi, erillinen aamiaisparveke ja upea pohjaratkaisu monee

Kauniaisten Tribuunin asunto A19 kutsuu viihtymään Kauniaisiin mukavaan naapurustoon. Tämä laadukas ja upea ylimmän viidennen kerroksen päätyhuoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään, josta pääsee komean kokoiselle terassille. Tästä valoisasta päätyhuoneistosta on näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Kodissa on runsaasti säilytystilaa, iso vaatehuone ja reilut kaappitilat. Asuinhuoneissa on laadukas parkettilattia sekä kaukolämpöön liitetty lattialämmitys, jonka ansiosta olohuoneen ikkunat ulottuvat upeasti lattian alareunaan asti. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto viilennyksellä ja mahdollisuus tilata erikseen myös jäähdytys. Lisäplussaa arkeen tuo fiksu kodinhoitotila.

Sauna ja kylpyhuone

Tässä kodissa on ihastuttava ikkunallinen sauna ja tyylikkäät laatoitetut pesutilat. Oman saunan löylyjen ohella lisämukavuutta tarjoilee sähköinen lattialämmitys. Lisäksi kodissa on toinen kylpyhuone ja erillinen wc-tila. Wc-istuimet ovat seinään kiinnitettävää mallia.

Terassille ja parvekkeelle

Avaa ovi ja astu hulppean kokoiselle eteläterassillesi tai pihan puoleiselle aamiaisparvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia Nauti terassista ja parvekkeesta aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti sisustamalla tilaan kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Yhteistilat ja autopaikat

Kauniaisten Tribuunin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pesula ja porraskohtaiset kuivaushuoneet. Autopaikat sijaitsevat viereiselle tontille, Thurmaninaukion alle rakennettavassa puolilämpimässä pysäköintihallissa. Asuntojen porrashuoneista on katettu ja suojaisa yhteys pysäköintilaitoksen hisseille ja portaisiin.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab

Uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Kauniaisten ydinkeskustaan. Tribuunin uudiskohde tarjoaa laadukasta ja huoletonta cityasumista mukavassa naapurustossa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta maaliskuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta toukokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta elokuussa 2017
  • n.20% myyntihinnasta arviolta lokakuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta joulukuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  •  2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  3,00 €/m²/kk (sis.koron) 
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,61 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk