Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tribuuni A 20 Kauniaisten Tribuuni

Alustava varaus

Tribuuni A 20, 3 huonetta, 75,5 m²

Ylimmän kerroksen upea kolmio kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
75,5 m²
Velaton hinta
€ 721 025
Pääomavastike
€ 227
Kerros
5 / 5
Lainaosuus
€ 271 800
Myyntihinta
€ 449 225
Hoitovastike
€ 294
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Alustava varaus

Tribuuni A 20, 3 huonetta, 75,5 m²

Ylimmän kerroksen upea kolmio kattoterassilla

Valitse omaksesi ihastuttava 75,5-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Kauniaisten keskustasta. Asunnossa A20 on komea koko asunnon levyinen lasitettu terassi ja ihana pergola lasikatteella.

Kauniaisten Tribuunin asunto A20 kutsuu viihtymään Kauniaisiin mukavaan naapurustoon. Tämä laadukas ja upea ylimmän viidennen kerroksen kolmio sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Viihtyisät asuintilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään, josta pääsee upealle terassille ja pergolaan. Toisessa makuuhuoneessa on hulppean iso ja kätevä vaatehuone. Asuinhuoneissa on laadukas parkettilattia sekä kaukolämpöön liitetty lattialämmitys, jonka ansiosta olohuoneen ikkunat ulottuvat upeasti lattian alareunaan asti. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto viilennyksellä ja mahdollisuus tilata erikseen myös jäähdytys. Pesutiloissa on mukava lattialämmitys. Lisäplussaa kotiin tuo erillinen wc-tila. Wc-istuimet ovat tyylikästä seinään kiinnitettävää mallia.

Lasitettu terassi & pergola

Avaa ovi ja astu koko asunnon levyiselle terassillesi ja pergolallesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia terassista aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisustaa tilaan ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Ihana pergola on varustettu lasikatteella.

Yhteistilat ja autopaikat

Kauniaisten Tribuunin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pesula ja porraskohtaiset kuivaushuoneet. Autopaikat sijaitsevat viereiselle tontille, Thurmaninaukion alle rakennettavassa puolilämpimässä pysäköintihallissa. Asuntojen porrashuoneista on katettu ja suojaisa yhteys pysäköintilaitoksen hisseille ja portaisiin.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Kauniaisten Tribuuni

Kauniainen kutsuu uuteen kotiin loistopaikalle elämää sykkivän kaupungin keskustaan. Tribuunin uudet asunnot tarjoavat huoletonta cityasumista kodikkaassa naapurustossa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta kesäkuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta elokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta joulukuussa 2017
  • n.20% myyntihinnasta arviolta helmikuussa 2018
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta huhtikuussa 2018, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  •  2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  3,00 €/m²/kk (sis.koron) 
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,61 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk