amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Tribuuni B 25 Kauniaisten Tribuuni

Vapaa

Tribuuni B 25, 3 huonetta, 86,5 m²

Muunneltava kolmio kahdella parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
86,5 m²
Velaton hinta
€ 549 275
Pääomavastike
€ 260
Kerros
2 / 5
Lainaosuus
€ 311 400
Myyntihinta
€ 237 875
Hoitovastike
€ 337
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Tribuuni B 25, 3 huonetta, 86,5 m²

Muunneltava kolmio kahdella parvekkeella

Valitse omaksesi ihana 86,5-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Kauniaisten keskustasta. Asunnossa B25 on muunneltava pohja, joten voit toteuttaa oman toiveesi mukaisen ratkaisun.

Kauniaisten Tribuunin asunto B25 kutsuu viihtymään Kauniaisiin mukavaan naapurustoon. Tämä laadukas toisen kerroksen läpitalon huoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten pariskunnille ja pienille perheille.

Viihtyisät tilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu kätevästi kaikkiin tiloihin. Ihastu selkeään pohjaratkaisuun, saarekkeelliseen keittiöön sekä valoisaan ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään, josta pääsee mukavasti lasitetulle parvekkeelle. Myös toinen makuuhuone avautuu pienemmälle lasitetulle parvekkeelle. Asuinhuoneissa on laadukas parkettilattia sekä kaukolämpöön liitetty lattialämmitys, jonka ansiosta olohuoneen ikkunat ulottuvat upeasti lattian alareunaan asti. Kaikissa komerokalusteissa on liukuovet. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto viilennyksellä ja mahdollisuus tilata erikseen myös jäähdytys.

Muunneltava pohja

Muunneltavan pohjan ansiosta voit valita erilaisista pohjaratkaisuista ja tehdä kodistasi omien tarpeidesi mukaisen. Voit valita vaihtoehdon, jossa on kaksi wc-tilaa tai kaksi kylpyhuonetta tai eteisen yhteydessä olevan käytännöllisen vaatehuoneen.

Sauna ja kylpyhuone

Tässä kodissa on ikkunallinen saunaosasto ja tyylikkäät laatoitetut pesutilat. Oman saunan löylyjen ohella lisämukavuutta tarjoilee sähköinen lattialämmitys. WC-istuimet ovat seinään kiinnitettävää mallia.

Lasitettu eteläparveke

Avaa ovi ja astu tilavalle 15-neliöiselle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia tilasta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta tilaan vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Yhteistilat ja autopaikat

Kauniaisten Tribuunin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pesula ja porraskohtaiset kuivaushuoneet. Autopaikat sijaitsevat viereiselle tontille, Thurmaninaukion alle rakennettavassa puolilämpimässä pysäköintihallissa. Asuntojen porrashuoneista on katettu ja suojaisa yhteys pysäköintilaitoksen hisseille ja portaisiin.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Kauniaisten Tribuuni

Uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Kauniaisten ydinkeskustaan. Tribuunin uudiskohde tarjoaa laadukasta ja huoletonta cityasumista mukavassa naapurustossa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta kesäkuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta elokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta joulukuussa 2017
  • n.20% myyntihinnasta arviolta helmikuussa 2018
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta huhtikuussa 2018, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  •  2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  3,00 €/m²/kk (sis.koron) 
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,61 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk