Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Kirkkonummen keskusta

Kirkkonummen keskusta

Uudiskohteet Kirkkonummen keskustassa tarjoavat huoletonta arkea

Kirkkonummen keskusta on hyvä paikka elää ja asua. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huolettomuutta ja mukavuutta viihtyisässä naapurustossa. Upeasta uudiskohteesta löytyy uusia asuntoja moneen makuun.

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupungin keskustasta. Kirkkonummi puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita, joten tästä kotipaikasta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät monipuolisessa paketissa. 

Kirkkonummen keskusta-asumisen iloihin kuuluvat erinomaiset, kävelyetäisyyden päässä olevat lähipalvelut sekä kulttuuririennot. Vehreä naapurusto tarjoilee myös puistoja, ulkoilureittejä ja lenkkeilymaastoja, jotka avautuvat lähes kotiovelta. Kaunis Porkkalanniemi tuo merenrantoineen upeita lisäulottuvuuksia virkistäytymiseen.

Uusien myytävien asuntojen ikkunat suuntautuvat kaakossa Kirkkolaaksonpuistoon ja länsipuolella kohti keskustaa. Pohjoisessa Hermaisenpuiston yli avautuu näkymä keskiajalla rakennetulle ja mäen päälle sijoittuvalle Pyhän Mikaelin kivikirkolle, josta myös kuntakeskuksen nimen arvellaan alun perin saaneen alkunsa. Uudiskohteet tarjoavat laadukasta asumista korkeatasoisin materiaalein ja huolitelluin ilmein.

Kirkkonummen keskustan myytävät asunnot

Kirkkonummen keskustassa palvelujen äärellä

Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa asettuvat kävelyetäisyyden päässä kattavista lähipalveluista. Liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen tekee arjen pyörittämisestä sujuvaa. Kirkkonummen keskustan ravintolat ja kahvilat kutsuvat viettämään aikaa yksin tai yhdessä. Kotikokkaajalle kaupungin oman kalasavustamo tarjoaa maittavia herkkuja ja paikalliset leipomot täyttävät kahvipöydän mitä herkullisimmilla makuelämyksillä.

Lapsiperheiden iloksi Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa asettuvat lähelle kaupungin kouluja ja päiväkoteja. Keskustasta löytyvät myös kirjasto, posti, terveyskeskus sekä pankit ja muut palvelut. Kirkkonummen keskusta tarjoaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön kattavien palveluiden äärellä ja vain reilun puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta. Tervetuloa viihtymään omaan kotiin Kirkkonummen kestustaan.

Kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa asettuvat tuttavalliseen naapurustoon jouhevien kulkuyhteyksien päähän. Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, bussilla kuin junallakin. Peräti neljä lähiliikenteen junaa pysähtyy Kirkkonummen asemalla. Niin ikään toimivat bussiyhteydet ja hyvät kevyenliikenteen väylät tuovat arkeen sujuvuutta.

Treenaa ja rentoudu luonnossa

Tervetuloa vehreän luonnon helmaan. Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa kutsuvat nauttimaan raittista ilmasta upeiden harrastusmahdollisuuksien parissa. Ulkoilureitit ja lenkkeilymaastot avautuvat lähes kotiovelta ja perheen pienimmille tarjolla on viihtyisä puistoja. Kirkkonummen keskusurheilupuistossa voi harrastaa yleisurheilua, jalkapalloa, katukoripalloa sekä skeittausta.

Suuntaa talvella valaistuille hiihtoladuille tai Peuramaan laskettelurinteille tai nauti trooppisesta lämmöstä Kirkkonummen uimahallissa. Uimahalli tarjoaa hauskaa puuhaa koko perheelle kahluualtaasta hyppytorniin ja vesijuoksusta ohjattuun liikuntaan. Treenin jälkeen voi pulahtaa terapia-altaan lämpöisiin vesisuihkuihin.

Ratsastajille Kirkkonummelta löytyy hulppeat parikymmentä tallia ja toinen toistaan kauniimmat ratsastusmaastot. Golfin ystäviä hemmotellaan Kirkkonummella, sillä läheltä löytyy useampi golf-kenttä lähipelialueineen ja rangeineen. Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa tarjoavat ihanteelliset mahdollisuudet lähellä harrastamiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Uusi asunto Kirkkonummen keskustasta tuo huolettomuutta elämään

Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu laatuun, varusteluun, ilmeikkyyteen, persoonallisiin pohjaratkaisuihin, esteettömyyteen ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Kirkkonummen keskustasta on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteen piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Valitse omaksesi uusi asunto Kirkkonummen keskustasta ja nauti arjen huolettomuudesta.

Uusi asunto Kirkkonummen keskustasta oman makusi mukaan

Bonavan myytävät asunnot Kirkkonummen keskustassa tehdään asukkaita varten viihtyisää elämää silmällä pitäen. Kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä uuden kotisi maksutta makusi mukaan viidestä tyylikkäästä tyylikokonaisuudesta. Sisustusarkkitehtimme on koonnut valmiiksi viimeistä piirtoa myöten hiotut tyylit, jotta sinun kotimatkasi olisi entistä helpompi. Valitse omaksesi uusi asunto Kirkkonummen keskustasta ja tee sisustushaaveista totta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)