amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Kirkkonummen Kaaripiha

Saloviuksenpiha 2, 02400, Kirkkonummi

Muutto: Q4 2013

Laatuasuntoja palveluiden äärellä ja luonnon helmassa

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Kirkkonummen keskustaan. Kaaripihan kodit on myyty loppuun, mutta ei hätää. Kirkkonummen Kaariportissa on tarjolla ihania uusia koteja huippupaikalla.

Uudiskohde sijaitsee erinomaisella paikalla Kirkkonummen ydinkeskustassa, Kirkkonummentien ja Kirkkolaaksonpuiston vieressä. Uudiskohteen tyylikkäissä laatuasunnoissa on korkeatasoiset materiaalit ja huoliteltu ilme. Toimivat ja käytännölliset pohjaratkaisut tuovat asumiseen kodikkuutta ja helppoutta. Asunnoissa on ihanat lasitetut parvekkeet rauhallisin etelänäkymin sekä lisälämpöä elämään tarjoilevat saunat. Kirkkonummen Kaaripihasta löytyy monia asumista helpottavia fiksuja ratkaisuja, kuten moottorikäyttöiset pääulko-ovet ja porrashuoneiden automaattisesti syttyvät valot.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
54
Tontin omistaja
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Kaaripihan uusien kotien ikkunat suuntautuvat kaakossa Kirkkolaaksonpuistoon ja länsipuolella kohti keskustaa. Pohjoisessa Hermaisenpuiston yli avautuu näkymä keskiajalla rakennetulle ja mäen päälle sijoittuvalle Pyhän Mikaelin kivikirkolle, josta myös kuntakeskuksen nimen arvellaan alun perin saaneen alkunsa. Tänä päivänä Kirkkonummi kuuluu Helsingin laajaan metropolialueeseen.

Lähipalvelut

Kirkkonummen keskusta-asumisen iloihin kuuluvat erinomaiset, kävelyetäisyyden päässä olevat lähipalvelut, kuten liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen. Kotikulmilla ovat niin ikään terveyskeskus, kirjasto ja kirkko sekä päiväkodit, koulut ja oppilaitokset. Tarjolla on myös paljon kulttuuririentoja erilaisine tapahtumineen ja museoineen.

Liiku ja nauti luonnosta

Vehreään naapurustoon asettunut Kaaripiha tarjoilee puistoja, ulkoilureittejä ja lenkkeilymaastoja, jotka avautuvat lähes kotiovelta. Jolkby-joen vartta seurailevan puiston toisella puolella kohoaa kallioinen metsänreuna. Lähes naapurista löytyvät myös urheilupuisto sekä monitoimi- ja uimahalli. Kaunis Porkkalanniemi tuo merenrantoineen upeita lisäulottuvuuksia virkistäytymiseen.

Kulkuyhteydet

Kirkkonummi on ihanteellinen paikka asua jo pelkästään kulkuyhteyksien kannalta. Kaaripihan kotien lähellä on juna-asema, joka toimii sekä S-, U- ja L-lähijunien pääteasemana että Y-junan pysähdyspaikkana. Myös osa Helsinki-Turku -kaukojunista pysähtyy Kirkkonummella. Matka-aika Helsinkiin on vain puolisen tuntia. Niin ikää bussiyhteydet toimivat ja kevyenliikenteen väyliä riittää.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)