amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myyty

Kaaripiha A 20, 3 huonetta, 61 m²

Kodikas kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
61,0 m²
Kerros
5 / 6
Muutto: 27.6.2016 21:00:00
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Kaaripiha A 20, 3 huonetta, 61 m²

Kodikas kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihastuttava ja laadukas 61-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Kirkkonummen keskustassa. Asunnossa A20 on hyvä pohjaratkaisu, lasitettu parveke ja oma sauna.

Kirkkonummen Kaaripihan asunto A20 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle palveluja ja luontoa. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin pariskunnille, pienille perheille kuin varttuneemmalle väelle.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään, joka avautuu ihanasti lasitetulle, rauhallisen sisäpihan puoleiselle parvekkeelle etelänäkymin. Keittiötilasta löytyy mukavasti ikkunallinen paikka ruokapöydälle. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on lautaparkettilattia. Asunnossa on myös persoonallisia tehosteväriseiniä sekä lisälämpöä elämään tarjoileva oma sauna.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Vaivatonta asumista

Kirkkonummen Kaaripihassa asutaan turvallisesti ja vaivattomasti. Esimerkiksi pääulko-ovet ovat moottorikäyttöisiä ja porrashuoneen valot syttyvät automaattisesti. Autopaikkoja löytyy niin pihalta, hallista kuin tallista. Pihan oleskelualueet ovat sekä maantasossa että kahdella pihakannella, joista muotoutuu kalusteiden ja istutusten avulla erilaisia mukavia oleskelupaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Kirkkonummen Kaaripiha

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Kirkkonummen keskustaan. Kaaripihan kodit on myyty loppuun, mutta ei hätää. Kirkkonummen Kaariportissa on tarjolla ihania uusia koteja huippupaikalla. Lue lisää

Ota yhteyttä