amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Kaaripiha A 22 Kirkkonummen Kaaripiha

Myyty

Kaaripiha A 22, 2 huonetta, 44,5 m²

Kaaripiha A 22

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
44,5 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Kaaripiha A 22, 2 huonetta, 44,5 m²

Kaaripiha A 22

Valitse viihtyisä 44,5-neliöinen kaksio Kirkkonummen keskustasta. Kaaripihan asunnossa A22 on toimiva pohjaratkaisu, kätevä vaatehuone ja lasitettu parveke. Nyt saat kaupan päälle vuoden vastikkeet!

Kirkkonummen Kaaripihan asunto A22 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa hyvällä paikalla. Tämä laadukas ja huoleton NCC Tähtikoti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin sinkuille, pariskunnille kuin varttuneemmallekin väelle.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kirkkonummen Kaaripihan viidennen kerroksen asunto on ihastuttava kokonaisuus. Uudiskohteen kauniissa kaksiossa on valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat länteen ja ilta-aurinkoon. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Eteisessä on vaatehuone, mikä helpottaa vaikkapa harrastusvälineiden säilyttämistä.

MUKAVAA JA VAIVATONTA ASUMISTA

Kirkkonummen Kaaripihassa asutaan turvallisesti ja vaivattomasti. Esimerkiksi pääulko-ovet ovat moottorikäyttöisiä ja porrashuoneen valot syttyvät automaattisesti. Autopaikkoja löytyy niin pihalta, hallista kuin tallista. Pihan oleskelualueet ovat sekä maantasossa että kahdella pihakannella, joista muotoutuu kalusteiden ja istutusten avulla erilaisia mukavia oleskelupaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Kirkkonummen Kaaripiha

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Kirkkonummen keskustaan. Kaaripihan kodit on myyty loppuun, mutta ei hätää. Kirkkonummen Kaariportissa on tarjolla ihania uusia koteja huippupaikalla. Lue lisää

Ota yhteyttä