amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myyty

Kaaripiha A 22, 2 huonetta, 44,5 m²

Kaaripiha A 22

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
44,5 m²
Kerros
5 / 6
Muutto: 19.4.2016 21:00:00
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Kaaripiha A 22, 2 huonetta, 44,5 m²

Kaaripiha A 22

Valitse viihtyisä 44,5-neliöinen kaksio Kirkkonummen keskustasta. Kaaripihan asunnossa A22 on toimiva pohjaratkaisu, kätevä vaatehuone ja lasitettu parveke. Nyt saat kaupan päälle vuoden vastikkeet!

Kirkkonummen Kaaripihan asunto A22 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa hyvällä paikalla. Tämä laadukas ja huoleton NCC Tähtikoti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin sinkuille, pariskunnille kuin varttuneemmallekin väelle.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kirkkonummen Kaaripihan viidennen kerroksen asunto on ihastuttava kokonaisuus. Uudiskohteen kauniissa kaksiossa on valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat länteen ja ilta-aurinkoon. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Eteisessä on vaatehuone, mikä helpottaa vaikkapa harrastusvälineiden säilyttämistä.

MUKAVAA JA VAIVATONTA ASUMISTA

Kirkkonummen Kaaripihassa asutaan turvallisesti ja vaivattomasti. Esimerkiksi pääulko-ovet ovat moottorikäyttöisiä ja porrashuoneen valot syttyvät automaattisesti. Autopaikkoja löytyy niin pihalta, hallista kuin tallista. Pihan oleskelualueet ovat sekä maantasossa että kahdella pihakannella, joista muotoutuu kalusteiden ja istutusten avulla erilaisia mukavia oleskelupaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Kirkkonummen Kaaripiha

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Kirkkonummen keskustaan. Kaaripihan kodit on myyty loppuun, mutta ei hätää. Kirkkonummen Kaariportissa on tarjolla ihania uusia koteja huippupaikalla. Lue lisää

Ota yhteyttä