Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kaaripiha A 22 Kirkkonummen Kaaripiha

Myyty

Kaaripiha A 22, 2 huonetta, 44,5 m²

Kaaripiha A 22

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
44,5 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Kaaripiha A 22, 2 huonetta, 44,5 m²

Kaaripiha A 22

Valitse viihtyisä 44,5-neliöinen kaksio Kirkkonummen keskustasta. Kaaripihan asunnossa A22 on toimiva pohjaratkaisu, kätevä vaatehuone ja lasitettu parveke. Nyt saat kaupan päälle vuoden vastikkeet!

Kirkkonummen Kaaripihan asunto A22 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa hyvällä paikalla. Tämä laadukas ja huoleton NCC Tähtikoti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin sinkuille, pariskunnille kuin varttuneemmallekin väelle.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kirkkonummen Kaaripihan viidennen kerroksen asunto on ihastuttava kokonaisuus. Uudiskohteen kauniissa kaksiossa on valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat länteen ja ilta-aurinkoon. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Eteisessä on vaatehuone, mikä helpottaa vaikkapa harrastusvälineiden säilyttämistä.

MUKAVAA JA VAIVATONTA ASUMISTA

Kirkkonummen Kaaripihassa asutaan turvallisesti ja vaivattomasti. Esimerkiksi pääulko-ovet ovat moottorikäyttöisiä ja porrashuoneen valot syttyvät automaattisesti. Autopaikkoja löytyy niin pihalta, hallista kuin tallista. Pihan oleskelualueet ovat sekä maantasossa että kahdella pihakannella, joista muotoutuu kalusteiden ja istutusten avulla erilaisia mukavia oleskelupaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Kirkkonummen Kaaripiha

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Kirkkonummen keskustaan. Kaaripihan kodit on myyty loppuun, mutta ei hätää. Kirkkonummen Kaariportissa on tarjolla ihania uusia koteja huippupaikalla. Lue lisää

Ota yhteyttä