Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kaaripiha B 36 Kirkkonummen Kaaripiha

Myyty

Kaaripiha B 36, 3 huonetta, 75,0 m²

Avara kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
75,0 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Kaaripiha B 36, 3 huonetta, 75,0 m²

Avara kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä kaunis ja laadukas 75-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Kirkkonummen keskustassa. Asunnossa B36 on toimivan tehokkaat neliöt, lasitettu parveke ja oma sauna.

Kirkkonummen Kaaripihan asunto B36 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle palveluja ja luontoa. Tämä huoleton ja laadukas kolmannen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin perheille kuin varttuneemmallekin väelle.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään. Ihastu asunnon avaraan pohjaratkaisuun sekä lasitettuun, rauhalliselle sisäpihalle suuntautuvaan parvekkeeseen. Keittiötilasta löytyy mukavasti ikkunallinen paikka ruokapöydälle. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on lautaparkettilattia. Asunnossa on tilavat makuuhuoneet, kaksi wc-tilaa, persoonallisia tehosteväriseiniä sekä lisälämpöä elämään tarjoileva oma sauna.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Vaivatonta asumista

Kirkkonummen Kaaripihassa asutaan turvallisesti ja vaivattomasti. Esimerkiksi pääulko-ovet ovat moottorikäyttöisiä ja porrashuoneen valot syttyvät automaattisesti. Autopaikkoja löytyy niin pihalta, hallista kuin tallista. Pihan oleskelualueet ovat sekä maantasossa että kahdella pihakannella, joista muotoutuu kalusteiden ja istutusten avulla erilaisia mukavia oleskelupaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Kirkkonummen Kaaripiha

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Kirkkonummen keskustaan. Kaaripihan kodit on myyty loppuun, mutta ei hätää. Kirkkonummen Kaariportissa on tarjolla ihania uusia koteja huippupaikalla. Lue lisää

Ota yhteyttä