Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kaksiot Oulu

Valitse omaksesi kaksio Oulusta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kaksiot Oulussa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Oulun kaksiot sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Oulu

Kaupunginosat Oulussa

Treenaten ja luonnosta nauttien Oulussa

Bonavan myytävät kaksiot Oulussa asettuvat upeiden ulkoilumaastojen äärelle tarjoillen harrastusmahdollisuuksia moneen menoon ja makuun. Legendaarisella Nallikarin virkistysalueella suosittuja lajeja ovat purjehdus, purjelautailu sekä leijapurjehdus. Hietasaaresta löytyy niin ikään kattava NalliSport, jonka lajivalikoimaan lukeutuvat muun muassa tennis, sulkapallo, futsal sekä salibandy.

Kaupungin monet urheilukeskukset kutsuvat liikunnan riemun pariin. Raksilan urheilukeskuksen alueelta löytyvät uimahalli, pesäpallostadion, jäähalli ja tekojääkenttä sekä monitoimihalli. Ouluhallissa harrastaa voi yleisurheilua sekä useita eri palloilulajeja. Lintulan urheilukeskuksessa puolestaan pelataan jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, kaukalopalloa ja tennistä. Löytyypä sieltä myös yleisurheilua varten harjoituspisteet sekä 1,5 kilometrin mittainen kuntorata ”Supen polku”. Hiljattain peruskorjattu Raatin urheilustadion tarjoaa lajivaihtoehtoja jalkapallosta yleisurheiluun sekä monia sisäpelilajeja. Kansainvälisen tason stadionin yhteydestä löytyvät niin uimahalli kuin kuntosalikin. Valitse omaksesi uusi kaksio Oulusta ja löydä oma lajisi.

Viihdettä moneen makuun Oulussa

Bonavan myytävät kaksiot Oulussa kutsuvat viihtymään kaupungin rikkaan kulttuuritarjonnan pariin. Oulun jäähallissa ovat esiintyneet monet maailmantähdet ja kotimaiset viihdyttäjät. Pelaapa siellä myös kotipelinsä kaupungin ylpeys Oulun Kärpät. Oulun musiikkikeskuksessa toimivat Oulun Sinfonia sekä Oulun konservatorio. Erityisesti klassisesta musiikistaan tunnetussa Madetojan salissa esiintyvät aika ajoin myös viihdetaiteilijoita moneen makuun.

Oulun juhlaviikkojen aikana kaupunki muuttuu monimuotoisen viihteen, taiteen ja kulttuurin näyttämöksi konsertteineen, näyttelyineen, lasten tapahtumineen ja ravintoloineen. Elokuinen Taiteiden yö on henkeäsalpaava elämys, jossa kulttuuri ja taide ovat kaikkien kaupunkilaisten ilona keskustan kortteleissa. Valitse omaksesi uusi kaksio Oulusta ja nauti kotikaupungin kulttuuri- ja viihdeantimista.

Kaksio Oulussa sopii sijoittajalle

Sijoituskohteeksi kaksio Oulussa on mitä mainioin. Koko sekä sijainti palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä tekee kaksiosta entistä vetovoimaisemman. Uudiskohteen etuihin lukeutuu huolettomuus vailla remontointitarpeita ja yllättäviä kuluja. Uusi kaksio Oulusta hurmaa tehokkaalla pohjaratkaisulla, kattavalla varustuksella sekä laadukkailla materiaaleilla. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Oulusta.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi kaksio Oulusta

Ensimmäinen oma koti kannattaa valita huolella. Uusi kaksio Oulusta on fiksu ja turvallinen valinta, sillä uudisasuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Voit heittää hyvästit remonttihuolille ja keskittyä nauttimaan elämästä upouudessa kodissasi. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa tulevan kotisi yksityiskohtiin lattiamateriaaleista kylpyhuonelaattoihin. Mikä sen ihanampaa kuin koti juuri sinun makusi mukaan. Valitse siis omaksesi kaksio Oulusta.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Kaksio Oulussa mukautuu elämäsi vaiheisiin 

Bonavan kaksiot Oulussa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta kaksio Oulussa tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Jokaisen Bonava-kodin suunnittelun perustan muodostavat laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin ja rakennammekin kaksioita vain Oulun kutsuvimmille paikoille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Oulussa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Oulu hurmaa monipuolisuudellaan

Kun valintasi on kaksio Oulusta, pääset nauttimaan aitiopaikalta tämän kiehtovan kaupungin tarjonnasta. Vietä päivä Rotuaarin näyteikkunoita ihaillen ja poikkea lounaalle vaikka Cafe Roosteriin. Oulussa monet ulkoilupolut ja Perämeren saaristo kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Bonavan kaksiot Oulussa rakennetaan vetovoimaisille sijainneille kaupungin keskustaan tai hyvien kulkuyhteyksien päähän. Tutustu Toripoliisiin ja valitse omaksesi kaksio Oulusta.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!