Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin

Ahjo-Kalevan kotikorttelin sydämeksi muotoutuu toiminnallinen yhteispihojen kokonaisuus. Vehreän raitin varrelle suunnitellaan eri ikäisten asukkaiden iloksi omat alueet niin aktiiviselle tekemiselle kuin rennolle yhdessäololle ja herkuttelulle.

Pelejä, leikkejä ja liikunnan iloa

Leikin riemu ei katso ikää. Ahjo-Kalevan kotikorttelin piha-alueista aimo osa on varattu eri ikäisten pelailijoiden käyttöön. Nuorisoa varten kortteliin tulee oma pallokenttä, kun taas aikuisempaan makuun sopii rattoisat yhteispelit oman pihan petankkipisteellä. Löytyypä raitin varrelta myös sympaattinen pihashakkialusta sekä interaktiivinen leikkiin ja liikuntaan innostava Memo-peli.

Taaperoitakaan ei ole kotikorttelin pihasuunnitelmissa unohdettu. Toiminnallisia leikkialueita piharaitin varrelle tulee useampia. Lisäksi pienten lasten vanhempien iloksi kotikorttelin sydämeen muotoutuu viihtyisä aukea, jossa lapset voivat leikkiä ja aikuiset pelailla rinta rinnan.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/oulu/ahjo-kaleva_piha_lasten_leikkipaikka.jpg
siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/oulu/ahjo-kaleva_piha_lasten_molkkypaikka.jpg

Grilli kuumaksi

Arjen kiireiden keskellä on mukava viettää aikaa yhdessä oman korttelipihan grillikatoksella. Viihtyisä alue tarjoaa mahdollisuuden vaikka kesäisille pihajuhlille. Laita grilli kuumaksi ja nauti herkullisista vartaista tai vihannesnyyteistä yhdessä naapureiden kanssa. Ainekset voi poimia vaikka oman pihan viljelylaatikoista, joihin asukkaat saavat istuttaa omia hyötykasveja – oman maun mukaan totta kai.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/oulu/ahjo-kaleva_piha_pihajuhlat.jpg

Yhteisöllisyyttä ja historian havinaa

Ahjo-Kalevan kotikortteli tarjoaa mukavaa puuhaa ja rentoa yhdessäoloa moneen menoon ja makuun. Kotikorttelin keskipihoille rakentuu rauhallisia oleskelualueita vehreän kasvillisuuden äärelle. Rentoudu hyvän kirjan parissa riippukeinussa tai nauti helteestä aurinkotuolissa makoillen. Ihastuttavana elementtinä raitin varrella näkyy pihamuurin päälle asennettuja penkkitasoja, jonne voi vetäytyä rauhoittumaan tai vaihtamaan kuulumisia naapurin kanssa. Suunnitteilla on myös kotikorttelin historiasta muistuttavan taiteen tuominen yhteiseksi ilon ja ylpeyden aiheeksi.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/oulu/ahjo-kaleva_piha_yhteisalue.jpg

Ota vastaan oman kodin kutsu

Ahjo-Kalevan kotikorttelin rakennustyöt ovat edenneet vauhdilla. Ensimmäisten uudiskohteiden, Oulun Ukonkiven ja Säihkeen, uudet kodit ovat jo muuttovalmiita. Tutustu hurmaavien kotitalojen toimivapohjaisiin kaupunkikaksioihin ja avariin kolmioihin ja löydä oma kotisi energisestä kotikorttelista.

Tutustu naapuruston palveluihin