Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Oulun Leimahdus

myytavat_asunnot_oulu_leimahdus_paakuva_ilta.jpg

Valitse uusi laatukoti eloisasta naapurustosta

Suunnittelemme lisää uusia koteja Ahjo-Kalevan viihtyisään kotikortteliin Karjasillalle. Leimahdus tarjoilee laatua, kodikkuutta ja modernia arkkitehtuuria.

Asunto Oy Oulun Leimahdus tuo 49 huoletonta ja laadukasta kotia hyvälle paikalle energiseen Ahjo-Kalevan kotikortteliin. Omalle tontille entisen Kalevan painotalon paikalle nouseva kuusikerroksinen Leimahdus häikäisee paitsi modernilla ulkokuorellaan, myös laadukkailla sisustusmateriaaleillaan ja huolella suunnitelluilla pohjaratkaisuillaan. Koteja löytyy moneen makuun tehokkaista yksiöistä ylimmän kerroksen 4-5 huoneen perhekoteihin. Kaikkiin asuntoihin tulee loistavat säilytystilat, miellyttävä lattialämmitys sekä pesutilojen mukavuuslattialämmitys. Kerro nyt kiinnostuksestasi, niin pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa.

Kotikortteli hurmaa monipuolisuudellaan

Sujuva arki, huolettomuus ja uudisasumisen ilot – niistä on Ahjo-Kalevan kotikortteli tehty. Piha-alueen ja yhteistilojen suunnittelussa on panostettu aktiiviseen puuhasteluun ja rentoon yhdessäoloon. Leimahduksen tiloista löytyy mm. pyöränhuoltopiste, kuivaushuone sekä varastotilaa ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille. Lisäksi taloyhtiössä on Postin Smartpost-automaatti, jonka avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja, palveluja ja verkko-ostoksia kellon ympäri. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
49
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.