Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Oulun Säihke

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muuttovalmis laatukoti eloisasta naapurustosta

Oulun Ahjo-Kalevan mukavassa kotikorttelissa on nyt lisää toivottuja uusia koteja. Säihkeen ihanan huolettomat ja viihtyisät laatukodit sijaitsevat urbaanilla paikalla energisessä naapurustossa.

Asunto Oy Oulun Säihkeen uudet kodit on suunniteltu huolella mukavaa elämää ajatellen. Komean korkeat ikkunat tuovat kotiin upeaa valoa ja persoonallista ilmettä. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke, johon voi sisustaa vaikkapa kivan kesä- tai viherhuoneen. Fiksut ja nykyaikaiset ratkaisut tuovat luksusta arkeen. Osa kotien säilytystiloista on toteutettu tilaa säästävin liukuoviratkaisuin ja kätevin Elfa-säilytysjärjestelmin. Kaikissa kodeissa on tilavaraus pesutornille sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Lattialämmitys lisää asumismukavuutta. Kotitalon yhteiset tilat ovat avarat ja helppokulkuiset.

Uusi koti tuo säihkettä elämään

Ahjo-Kalevan naapurusto tekee asumisesta viihtyisää yhteistiloineen ja korttelipihoineen. Kotikorttelin keskellä kulkee viihtyisä kortteliraitti, jonka ympärillä on monipuolisia alueita oleskelemiseen, yhdessäoloon ja pelaamiseen. Toiminnalliset piha-alueet kutsuvat piknikille, grillaamaan, viljelemään ja vaikkapa pelaamaan petankkia ja pihashakkia. Pyöräilevien asukkaiden iloksi uudiskohde tarjoilee runsaasti pyöräpaikkoja sekä näppärän pyöränhuoltopisteen. Sisääntuloaulan yhteydessä on kätevä kurasyöppö ja asukkaat voivat vastaanottaa paketteja oman taloyhtiön Postin automaattiin. Asukkaiden käytössä on myös kuivaushuone sekä useita ulkoiluvälinevarastoja. Lisäksi tarjolla on erikseen myytäviä lisävarastoja. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee mukavasti hissillä suoraan omaan kotikerrokseen säällä kuin säällä.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
51 - 63 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
49
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
56 472 - 80 213 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Säihke henkii kodikkuutta, raikkautta ja viihtyisyyttä. Suunnittelussa on huomioitu elämisen laatu ja mukavuus.

Esa Paajanen, Linja-Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu naapuruston palveluihin

Ihastu Säihkeen asuntoon C 9.

Katso, mitä kaikkea Säihkeen upea muuttovalmis koti tarjoaa.

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.