Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Oulun Säihke

2 esittelyä
myytavat_asunnot_oulu_saihke_paakuva.jpg

2 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Valitse uusi laatukoti eloisasta naapurustosta

Oulun Ahjo-Kalevan mukavaan kotikortteliin nousee lisää toivottuja uusia koteja. Säihke asettuu urbaanille paikalle energiseen naapurustoon tarjoillen 49 ihanan huoletonta ja viihtyisää laatukotia.

Asunto Oy Oulun Säihke tekee seuraa jo valmistuneelle isolle sisarelleen Oulun Ukonkivelle. Molemmat uudiskohteet kuuluvat Höyhtyän kupeeseen asettuvan Ahjo-Kalevan kodikkaaseen kotikortteliin. Säihkeen uudet kodit on suunniteltu huolella mukavaa elämää ajatellen. Komean korkeat ikkunat tuovat kotiin upeaa valoa ja persoonallista ilmettä. Kaikkiin koteihin tulee lasitetut parvekkeet, johon voi sisustaa vaikkapa kivan kesä- tai viherhuoneen. Fiksut ratkaisut tuovat luksusta arkeen. Osa kotien säilytystiloista toteutetaan tilaa säästävin liukuoviratkaisuin ja kätevin Elfa-säilytysjärjestelmin. Kaikissa kodeissa on tilavaraus pesutornille sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Lattialämmitys lisää asumismukavuutta. Säihkeen kodit sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin ensiasunnon ostajille kuin varttuneemmallekin väelle.

Uusi koti tuo säihkettä elämään

Ahjo-Kalevan naapurusto tekee asumisesta viihtyisää yhteistiloineen ja korttelipihoineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi uudiskohde tarjoilee runsaasti pyöräpaikkoja sekä näppärän pyöränhuoltopisteen. Sisääntuloaulan yhteydessä olevan välinevaraston kurasyöpössä voi puhdistaa kätevästi niin kuraiset kumisaappaat kuin koirantassut. Taloyhtiössä on Postin Smartpost-automaatti, johon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja. Asukkaiden käytössä on myös kuivaushuone sekä useita ulkoiluvälinevarastoja. Lisäksi tarjolle tulee erikseen myytäviä lisävarastoja. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Muutostyönä on mahdollisuus saada latauspaikka myös sähköautolle.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
32 - 63 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
49
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
40 704 - 80 213 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Säihke henkii kodikkuutta, raikkautta ja viihtyisyyttä. Suunnittelussa on huomioitu elämisen laatu ja mukavuus.

Esa Paajanen, Linja-Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu naapuruston palveluihin

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.