Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 16, 3 huonetta, 62,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Valoisa kolmio omalla saunalla

Myynnissä 62,5-neliöinen kolmio Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä kotikorttelista. Tässä kodissa on oma sauna ja näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Säihkeen asunto C 16 valloittaa isoilla ikkunoillaan ja hulppealla eteläparvekkeellaan. Tämä toisen kerroksen koti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Enemmän rahaa unelmiin

Kun teet kaupat Säihkeen uudesta Bonava-kodista 1.6.-31.8.2019, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Asut siis ensimmäisen vuoden uudessa kodissasi ilman vastikemaksuja.  Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita. (Etu ei koske tontin vuokravastikkeita.)

Viihtyisät oleskelutilat

Astu sisään ja ihastu uuteen kotiisi. Eteisessä on ovipuhelin ja säilytyskaapistossa hyvin tilaa vaatteille ja tarvikkeille. Tyylikäs keittotila on selkeästi rajattu erilleen olohuoneesta mahdollistaen monenlaiset sisustusratkaisut. Olohuoneesta on käynti hulppealle eteläparvekkeelle, jossa on mukava nauttia auringosta arjen askareiden päätteeksi. Tämän kodin kahdessa tilavassa makuuhuoneessa säilytystila on sijoitettu tilaa säästävien liukuovien taakse. Asunnon viihtyisyyden kruunaa parkettilattia.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä pyykkikaappi. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet. Oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset, työtaso musta ja kalustevälissä valkoinen laatoitus. Keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappi ja pakastin. Makuuhuoneissa on laastin väriset tehosteseinät. Parvekkeella on harmaa terassimatto sekä parvekekaihtimet. Pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu vaalea tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
62,5 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut