Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Säihke C 18, 3 huonetta, 53,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Tyylikästä uudisasumista saunallisessa kolmiossa

Tämä kolmannen kerroksen toimivapohjainen kolmio on upea kokonaisuus: kodissa on laadukas varustelu, upea kylpyhuone, oma sauna sekä lasitettu parveke.

Tässä kodissa on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa, sillä eteisen ja toisen makuuhuoneen tilavien säilytysjärjestelmien lisäksi toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet sekä tilava peililiukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä. Tilava avokeittiön ja olohuoneen muodostama kokonaisuus saa runsaasti luonnonvaloa suurista ikkunoista. Oleskelutilojen lattia on valkomattalakattua kolmisauvaista tammiparkettia. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset. Työtaso on vaalean puun sävyinen laminaatti, ja kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Keittotilassa on reilusti laskutilaa sekä laadukas varustelu, johon kuuluu induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro ja valkoinen jääkaappipakastin. Toisessa makuuhuoneessa säilytystilat on sijoitettu tyylikkäästi liukuovien taakse, toisessa on oma vaatehuone. Käytännöllisen huonejakonsa ansiosta tämä koti taipuu moneen elämäntilanteeseen ja mahdollistaa vaikkapa toisen huoneen käytön työ- tai vierashuoneena. Tilavalta lasitetulta parvekkeelta avautuu näkymät etelään ja länteen.

Kylpyhuone ja sauna

Pesuhuoneessa on beige lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat ja laatoitettu beige tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Tunnelmallisen saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä tilava pyykkikaappi.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina, ja asukkailla on mahdollisuus ostaa useampi kuin yksi autopaikka. Taloyhtiössä on erinomaiset varastotilat, sillä huoneistokohtaisen häkkivaraston lisäksi on saatavilla lämpimiä, tilavia lisävarastoja. Polkupyörien säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja kellarista löytyy jopa pyörien huoltopiste. Viihtyisyyden viimeistelee monipuolinen korttelipiha.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 209 600
Myyntihinta
€ 63 245
Lainaosuus
€ 146 355
Pinta-ala
53,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 92
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 604
Hoitovastike
€ 161
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk