Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 19, 2 huonetta, 46,0 m²

Valoisa kaksio omalla saunalla

Myynnissä 46-neliöinen kaksio kaupungin palvelujen kainalosta. Tässä kodissa on oma sauna sekä lasitettu parveke.

Säihkeen asunto C 19 kutsuu viihtymään Ahjo-Kalevan elämää sykkivään naapurustoon. Tässä kolmannen kerroksen kodissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Säihkeen uudesta Bonava-kodista 1.10.–1.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske (tontin vuokraosuutta,) vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin avara sisääntulo ja säilytyskaapiston suuret peiliovet luovat upeasti tilan tuntua heti sisään astuessa. Avokeittiö ja olohuone muodostavat selkeän ja tilavan kokonaisuuden, joka on helppo kalustaa ja johon mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Luonnonvaloa tulvii suurista ikkunoista. Olohuoneesta on käynti omalle, suojaisalle parvekkeelle, jossa on mukava rentoutua ilta-auringossa. Makuuhuoneessa säilytystilat on sijoitettu tyylikkäästi seinän sisään menevien liukuovien taakse, ja tilavaan, helposti kalustettavaan huoneeseen mahtuu leveäkin parisänky. Kodin viihtyisyyden viimeistelee tyylikäs parkettilattia.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä tyylikäs suihkuseinä. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin eteistilassa on kattoon upotetut led-valaisimet sekä Elfan säilytysjärjestelmä, jonka peililiukuovien takana vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa. Oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset. Työtaso on musta, ja kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Keittotilassa on reilusti kaappi- ja laskutilaa sekä laadukas varustelu, johon kuuluu induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappipakastin. Tilavalla ja helposti kalustettavalla lasitetulla parvekkeella on harmaa terassimatto. Pesuhuoneessa on vaalea laatoitus tehostevärein. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 6
Pinta-ala
46,0 m²

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.