Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 26, 2 huonetta, 33,5 m²

Kodikas kaksio lasitetulla parvekkeella

Valitse omaksesi 33,5-neliöinen kaksio Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä naapurustosta. Tässä kodissa on hyvin säilytystilaa sekä oma lasitettu parveke.

Säihkeen asunto C 26 valloittaa toimivalla pohjaratkaisullaan. Tämä neljännen kerroksen koti sopii niin sinkulle, pariskunnalle kuin sijoittajalle.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa kompaktista eteisestä, jossa on mukavasti säilytystilaa vaatteille ja tarvikkeille. Keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus saa valoa hulppeista, kakkoon suuntautuvista ikkunoista. Makuuhuoneessa säilytystilat on sijoitettu tyylikkäästi seinän sisään menevien liukuovien taakse. Omalla suojaisalla parvekkeella voi nauttia vaikka aamiaisen tai rentoutua arjen kiireiden päätteeksi.

Pesutilat

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä tyylikäs suihkuseinä.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso vaalean puun värinen laminaatti. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappipakastin. Laastin värinen tehosteseinä antaa makuuhuoneeseen persoonallista ilmettä. Parvekkeella on harmaa terassimatto. Pesuhuoneessa on tummanharmaa lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu harmaa tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
33,5 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk