Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Säihke C 34, 3 huonetta, 62,5 m²

Toimivapohjainen saunallinen kolmio neljännessä kerroksessa

62,5-neliöisessä päätykolmiossa yhdistyvät toimivat neliöt, avara oleskelutila, laadukas saunaosasto sekä Ahjo-Kalevan mukava naapurusto. Tästä kodista avautuu näkymät itään ja etelään.

Tämä neljännen kerroksen koti sopii moneen elämäntilanteeseen. Säilytystilaa on runsaasti, sillä eteisen säilytyskaapiston lisäksi myös molemmissa makuuhuoneissa on tilava liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet sekä tilava säilytyskaapisto vaatteille ja siivoustarvikkeille. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso musta. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Tyylikäs saarekkeellinen keittotila on rajattu selkeästi erilleen olohuoneesta, mikä mahdollistaa monenlaiset sisustusvaihtoehtoja. Oleskelutiloissa on valkomattalakattu, kolmisauvainen saarniparketti. Olohuoneesta on käynti tilavalle eteläparvekkeelle, jossa on harmaa terassimatto. Tämän kodin kahdessa tilavassa makuuhuoneessa on liukuovellinen säilytyskaapisto.

Kylpyhuone ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu vaalea tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Tunnelmallisen saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä käytännöllinen pyykkikaappi.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina, ja asukkailla on mahdollisuus ostaa useampi kuin yksi autopaikka. Taloyhtiössä on erinomaiset varastotilat, sillä huoneistokohtaisen häkkivaraston lisäksi on saatavilla lämpimiä, tilavia lisävarastoja. Polkupyörien säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja kellarista löytyy jopa pyörien huoltopiste. Viihtyisyyden viimeistelee monipuolinen korttelipiha.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 250 500
Myyntihinta
€ 74 874
Lainaosuus
€ 175 626
Pinta-ala
62,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 108
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 725
Hoitovastike
€ 188
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk