Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Säihke C 34, 3 huonetta, 62,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Kiinteistömaailma Puistolan kiinteistövälittäjä Pekka Seppälän kanssa joko sähköpostitse pekka.seppala@kiinteistomaailma.fi tai soittamalla suoraan numeroon 040 163 4555 (ma-pe klo 9-18).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Toimivapohjainen saunallinen kolmio neljännessä kerroksessa

62,5-neliöisessä päätykolmiossa yhdistyvät toimivat neliöt, avara oleskelutila, laadukas saunaosasto sekä Ahjo-Kalevan mukava naapurusto. Tästä kodista avautuu näkymät itään ja etelään.

Tämä neljännen kerroksen koti sopii moneen elämäntilanteeseen. Säilytystilaa on runsaasti, sillä eteisen säilytyskaapiston lisäksi myös molemmissa makuuhuoneissa on tilava liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet sekä tilava säilytyskaapisto vaatteille ja siivoustarvikkeille. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso musta. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Tyylikäs saarekkeellinen keittotila on rajattu selkeästi erilleen olohuoneesta, mikä mahdollistaa monenlaiset sisustusvaihtoehtoja. Oleskelutiloissa on valkomattalakattu, kolmisauvainen saarniparketti. Olohuoneesta on käynti tilavalle eteläparvekkeelle, jossa on harmaa terassimatto. Tämän kodin kahdessa tilavassa makuuhuoneessa on liukuovellinen säilytyskaapisto.

Kylpyhuone ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu vaalea tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Tunnelmallisen saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä käytännöllinen pyykkikaappi.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Kotikorttelin keskellä kulkee viihtyisä piharaitti, jonka ympärillä on monipuolisia alueita oleskelemiseen, yhdessäoloon ja pelaamiseen. Toiminnalliset piha-alueet kutsuvat piknikille, grillaamaan, viljelemään ja vaikkapa pelaamaan petankkia ja pihashakkia. Pyöräilevien asukkaiden iloksi uudiskohde tarjoilee runsaasti pyöräpaikkoja sekä näppärän pyöränhuoltopisteen. Sisääntuloaulan yhteydessä on kätevä kurasyöppö ja asukkaat voivat vastaanottaa paketteja oman taloyhtiön Postin automaattiin. Asukkaiden käytössä on myös kuivaushuone sekä useita ulkoiluvälinevarastoja.

Autopaikat ja myytävät varastotilat

Jäljellä on vielä muutamia erillisinä osakkeina myytäviä autohallipaikkoja. Paikat löytyvät kätevästi maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Mikä parasta, asukkailla on mahdollisuus ostaa useampi kuin yksi autopaikka. Taloyhtiössä on erinomaiset varastotilat, sillä huoneistokohtaisen häkkivaraston lisäksi myytävänä on lämpimiä 3- ja 9-neliöisiä lisävarastoja.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
62,5 m²
Kerros
4 / 6
Velaton hinta
€ 249 000
Myyntihinta
€ 73 374
Lainaosuus
€ 175 626
Pääomavastike (vain korko)
€ 108
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 725
Hoitovastike
€ 188

Ota yhteyttä

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

0800 411 412

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut