Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 35, 2 huonetta, 33,5 m²

Toimivapohjainen kompakti kaksio lasitetulla parvekkeella

Tämä pieni koti on varsinainen tilaihme. 33,5-neliöisen kaksion jokainen neliö on hyödynnetty fiksusti. Kodissa on hyvin säilytystilaa sekä oma lasitettu parveke.

Säihkeen viidennen kerroksen asunto C 35 valloittaa toimivalla pohjaratkaisullaan. Koti sopii niin sinkulle kuin pariskunnalle, sillä makuuhuone on juuri optimaalisen kokoinen 160 cm leveälle parisängylle. Reilun kokoinen, laadukkaasti sisustettu kylpyhuone tuo arkeen ylellisyyttä. Tässäpä oivallinen ensiasunto, jonka voi myöhemmin jättää halutessaan sijoitusasunnoksi.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa kompaktista eteisestä, jossa on mukavasti säilytystilaa vaatteille ja tarvikkeille. Keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus saa valoa ja tilan tuntua hulppeista, kakkoon suuntautuvista ikkunoista. Makuuhuoneessa säilytystilat on sijoitettu tyylikkäästi seinän sisään menevien liukuovien taakse. Suojaisalla lasitetulla parvekkeella voi nauttia vaikka aamiaisen tai rentoutua arjen kiireiden päätteeksi omassa rauhassa.

Pesutilat

Reilun kokoinen kylpyhuone on raikkaan vaalea. Laatoitetussa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä tyylikäs suihkuseinä.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat mattavalkoiset ja työtaso kiiltävän valkoinen. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappipakastin. Parvekkeella on harmaa terassimatto. Pesuhuoneessa on tyylikäs vaalea laatoitus tehostevärein.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
33,5 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk