Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 37, 2 huonetta, 46,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Saunallinen kaksio upealla keittotilalla ja viidennen kerroksen näkymin

Tämä 46-neliöinen päätyhuoneisto on sijainniltaan ihanan rauhallinen. Koti hurmaa lisäksi harvinaisen tilavalla avokeittiöllä, tunnelmallisella saunalla sekä lasitetulla parvekkeella.

Säihkeen huoneisto C37 on toimivapohjainen kaksio, jossa yhdistyvät tehokas tilankäyttö, laadukas varustelu sekä mukava naapurusto. Upea keittiö sopii vaativankin kokin makuun.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Säihkeen uudesta Bonava-kodista 1.10.-31.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske (tontin vuokraosuutta,) vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Viihtyisät oleskelutilat

Avara sisääntulo ja säilytyskaapiston suuret peiliovet luovat upeasti tilan tuntua heti sisään astuessa. L:n muotoisessa keittotilassa on reilusti kaappi- ja laskutilaa sekä laadukas varustelu, johon kuuluu induktiotaso, jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone ja kalustemikro. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset. Työtaso on harmaan kivimurskan värinen, ja kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Keittotila yhdistyy luontevasti olohuoneeseen, johon tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Avara oleskelutila muodostaa selkeän kokonaisuuden, joka on helppo kalustaa ja johon mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Olohuoneesta on käynti suojaisalle parvekkeelle, jossa on mukava rentoutua ilta-auringossa. Makuuhuoneessa säilytystilat on sijoitettu tyylikkäästi seinän sisään menevien liukuovien taakse, ja tilavaan huoneeseen mahtuu leveäkin parisänky. Oleskelutiloissa on valkomattalakattu, kolmisauvainen tammiparketti.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on harmaa lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu harmaa tehosteseinä. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle sekä mukavuuslattialämmitys. Tunnelmallisen saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina, ja asukkailla on mahdollisuus ostaa useampi kuin yksi autopaikka. Taloyhtiössä on erinomaiset varastotilat, sillä huoneistokohtaisen häkkivaraston lisäksi on saatavilla lämpimiä, tilavia lisävarastoja. Polkupyörien säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja kellarista löytyy jopa pyörien huoltopiste. Viihtyisyyden viimeistelee monipuolinen korttelipiha.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46,0 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk