Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 41, 2 huonetta, 43,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Onni on oma viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella

Myynnissä 43-neliöinen kaksio upeasta uudiskohteesta. Tässä kodissa on tilava lasitettu parveke.

Säihkeen asunto C 41 hurmaa selkälinjaisella pohjaratkaisullaan ja vehreillä näkymillään. Tämä viidennen kerroksen koti sopii niin sinkulle, pariskunnalle kuin sijoittajalle.

Viihtyisät oleskelutilat

Astu sisään uuteen kotiisi. Eteinen avautuu kauniisti olohuoneen ja avokeittiön muodostamaan kokonaisuuteen. Kotikokin iloksi keittiössä on mukavasti laskupintaa. Tyylikäs parkettilattia, eheä seinäpinta ja hulppeat ikkunat mahdollistavat monenlaiset sisustusratkaisut. Olohuoneesta on käynti poikkeuksellisen tilavalle parvekkeelle, joka on jatkoa kodin mukaville oleskelutiloille. Viihtyisän parvekkeen näkymät avautuvat omalle vehreälle korttelipihalle pohjoisen suuntaan. Makuuhuoneessa on rutkasti säilytystilaa tilaa säästävien liukuovien takana.

Pesutilat

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä tyylikäs suihkuseinä.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin miellyttävä tunnelma alkaa heti eteisestä, jossa on kattoon upotetut led-valaisimet. Eteisen kiinteän kaapiston lisäksi tilaa on myös muille säilytyskalusteille tai vaikkapa mukavalle penkille. Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso kiiltävän valkoinen. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappipakastin. Oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Pesuhuoneessa on tummanharmaa lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu harmaa tehosteseinä (väri Vegas Grigo). Parvekkeella on harmaa terassimatto.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
43,0 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk