Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Säihke C 43, 3 huonetta, 62,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Saunallinen viidennen kerroksen kolmio

Valitse omaksesi 62,5-neliöinen kolmio Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä kotikorttelista. Tässä kodissa on oma sauna ja näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Säihkeen asunto C 43 valloittaa isoilla ikkunoillaan ja hulppealla eteläparvekkeellaan. Tämä viidennen kerroksen koti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Viihtyisät oleskelutilat

Astu sisään ja ihastu uuteen kotiisi. Eteisessä on ovipuhelin ja säilytyskaapistossa hyvin tilaa vaatteille ja tarvikkeille. Tyylikäs keittotila on selkeästi rajattu erilleen olohuoneesta mahdollistaen monenlaiset sisustusratkaisut. Olohuoneesta on käynti hulppealle eteläparvekkeelle, jossa on mukava nauttia auringosta arjen askareiden päätteeksi. Tämän kodin kahdessa tilavassa makuuhuoneessa säilytystila on sijoitettu tilaa säästävien liukuovien taakse. Asunnon viihtyisyyden kruunaa parkettilattia.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä pyykkikaappi. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso vaalean puun värinen laminaatti. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappi ja pakastin. Parvekkeella on harmaa terassimatto. Pesuhuoneessa on kauniin beige lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu beige tehosteseinä. Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 254 500
Myyntihinta
€ 76 213
Lainaosuus
€ 178 287
Pinta-ala
62,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 108
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 736
Hoitovastike
€ 188
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk