Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 44, 3 huonetta, 102,0 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Kiinteistömaailma Puistolan kiinteistövälittäjä Pekka Seppälän kanssa joko sähköpostitse pekka.seppala@kiinteistomaailma.fi tai soittamalla suoraan numeroon 040 163 4555 (ma-pe klo 9-18).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Valoisa neliö omalla kattoterassilla

Myynnissä 102-neliöinen perhekoti Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä kotikorttelista. Tässä kodissa on oma sauna, kodinhoitohuone ja hulppea kattoterassi.

Säihkeen asunto C 44 valloittaa isoilla ikkunoillaan ja tyylikkäillä yksityiskohdillaan. Tämä ylimmän kerroksen koti taipuu monenlaiseen elämäntilanteeseen. Nyt kannattaa toimia nopeasti. Kun teet varaussopimuksen 1.11.-31.12.2017 välisenä aikana, maksat kaupanteon yhteydessä vain 5000 € ja loput vasta, kun uusi asuntosi valmistuu.

Viihtyisät oleskelutilat

Astu sisään ja ihastu uuteen kotiisi. Eteisessä on tyylikäs Elfa-säilytysjärjestelmä tilaa säästävin liukuovin. Upeassa keittiössä on induktioliesi, hyvin säilytystilaa ja kotikokin iloksi paljon laskupintaa niemekkeen ansiosta. Olohuoneeseen tulvii valoa suurista ikkunoista kahdesta ilmansuunnasta parkettilattian viimeistellessä kokonaisuuden. Makuuhuoneissa on mukavasti säilytystilaa liukuovin. Lasipariovet tuovat avaruutta ja valoisuutta lisämakuuhuoneeseen, jonka voi sisustaa vaikka kirjastoksi tai työhuoneeksi. Kodissa on kaksi vaatehuonetta.

Hulppea kattoterassi

Olohuoneesta on käynti omalle kattoterassille, joka on varustettu katoksella sekä avattavalla parvekelasituksella. Lasiliukuovi ja korotettu lattiataso lisäävät terassin arvokkuutta. Sisusta terassille vaikka kesähuone kalusteineen tai nauti ilta-auringosta arjen askareiden päätteeksi.

Pesutilat ja sauna

Kodinhoitohuone tekee pyykkihuollosta helppoa runsaan laskupinnan ja runsaiden säilytystilojen ansiosta. Toimiipa se myös näppäränä pukutilana. Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys sekä tyylikäs suihkuseinä. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Kodissa on kaksi wc-tilaa.

Koti makusi mukaan

Kun olet ajoissa liikkeellä, voit räätälöidä uuden kotisi maksutta makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut avuksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi lattiavaihtoehdon, työtasojen materiaalit, pesuhuoneen laatat, kaapistojen vetimet ja muita ihastuttavia yksityiskohtia.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
102,0 m²
Kerros
6 / 6

Ota yhteyttä

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

0800 411 412

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut