Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Säihke C 49, 3 huonetta, 62,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Saunallinen ylimmän kerroksen päätykolmio kolmen metrin huonekorkeudella

Hurmaannu suositun Säihkeen 62,5-neliöisestä kolmiosta, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä tehokasta tilankäyttöä sekä upeaa tilan tuntua. Kodissa on lisäksi oma, tunnelmallinen sauna.

Tämä huoneisto valloittaa lisäksi laadukkaalla varustelullaan, avaralla keitto- ja oleskelutilallaan sekä lasitetulla eteläparvekkeellaan. Tämä ylimmän kerroksen koti sopii käytännöllisen pohjaratkaisunsa ansiosta moneen elämäntilanteeseen.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet sekä tilava säilytyskaapisto vaatteille ja siivoustarvikkeille. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso musta. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Tyylikäs saarekkeellinen keittotila on rajattu selkeästi erilleen olohuoneesta, mikä mahdollistaa monenlaiset sisustusvaihtoehtoja. Asunnon viihtyisyyden kruunaa kolmen metrin huonekorkeus sekä oleskelutilojen valkomattalakattu, kolmisauvainen tammiparketti. Olohuoneesta on käynti tilavalle eteläparvekkeelle, jossa on harmaa terassimatto. Tämän kodin kahdessa tilavassa makuuhuoneessa on liukuovellinen säilytyskaapisto.

Kylpyhuone ja sauna

Tyylikkäässä pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu tumma tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Tunnelmallisen saunan lauteet ovat tervaleppää. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä käytännöllinen pyykkikaappi.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina, ja asukkailla on mahdollisuus ostaa useampi kuin yksi autopaikka. Taloyhtiössä on erinomaiset varastotilat, sillä huoneistokohtaisen häkkivaraston lisäksi on saatavilla lämpimiä, tilavia lisävarastoja. Polkupyörien säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja kellarista löytyy jopa pyörien huoltopiste. Viihtyisyyden viimeistelee monipuolinen korttelipiha.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 258 500
Myyntihinta
€ 80 213
Lainaosuus
€ 178 287
Pinta-ala
62,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 108
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 736
Hoitovastike
€ 188
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk