Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Säihke C 49, 3 huonetta, 62,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Saunallinen ylimmän kerroksen kolmio

Valitse omaksesi 62,5-neliöinen kolmio Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä kotikorttelista. Tässä kodissa on oma sauna, kolmen metrin huonekorkeus sekä näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Säihkeen asunto C 49 valloittaa isoilla ikkunoillaan, huonekorkeudellaan sekä hulppealla eteläparvekkeellaan. Tämä ylimmän kerroksen koti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Säihkeen uudesta Bonava-kodista 1.10.-31.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske (tontin vuokraosuutta,) vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Huoletonta arkea ylimmässä kerroksessa

Astu sisään ja ihastu uuteen kotiisi. Eteisessä on ovipuhelin ja säilytyskaapistossa hyvin tilaa vaatteille ja tarvikkeille. Tyylikäs keittotila on selkeästi rajattu erilleen olohuoneesta mahdollistaen monenlaiset sisustusratkaisut. Olohuoneesta on käynti hulppealle eteläparvekkeelle, jossa on mukava nauttia auringosta arjen askareiden päätteeksi. Tämän kodin kahdessa tilavassa makuuhuoneessa säilytystila on sijoitettu tilaa säästävien liukuovien taakse. Asunnon viihtyisyyden kruunaa parkettilattia ja tavallista korkeampi huonekorkeus.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä pyykkikaappi. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso musta. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappi ja pakastin. Parvekkeella on harmaa terassimatto. Pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu tumma tehosteseinä (väri Vegas Nero). Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 258 500
Myyntihinta
€ 80 213
Lainaosuus
€ 178 287
Pinta-ala
62,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 108
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 736
Hoitovastike
€ 188
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk