amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Oulun Ukonkivi

Lekatie 1, 90140, Oulu
Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Oulun Ukonkivi

Lekatie 1, 90140, Oulu

Laadukkaita asuntoja Ahjo-Kalevan kotikorttelissa

Ennakkomarkkinoinnissa uusia asuntoja Oulun Ahjo-Kalevan uudessa kotikorttelissa, mukavassa naapurustossa. Ukonkiven uudiskohteessa asutaan upean urbaanisti hyvällä paikalla.

Karjasillan asuinalueelle rakennetaan lähivuosina komea kymmenen kerrostalon muodostama Ahjo-Kalevan kotikortteli. Uudiskohteiden sisarusparvesta ensimmäisenä paikalle ehtii Oulun Ukonkivi. Ukonkiven uudiskohde tuo kaupunkiin 50 huoletonta asumista tarjoilevaa uutta asuntoa, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tulossa on monipuolinen valikoima erilaisia koteja kompakteista yksiöistä kaksioihin ja kolmioihin sekä suurempiin yhdistelmäasuntoihin. Voit esimerkiksi yhdistää kaksi kaksiota avaraksi kolmioksi tai tilavaksi neljän huoneen perheasunnoksi. Asuntopohjien muunneltavuus tarjoaa upean mahdollisuuden löytää toivekoti juuri omiin tarpeisiin sopien. Kaikissa kodeissa on lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet, osassa saunat.

Koti asukkaiden toiveiden mukaan

Toteutimme keväällä 2016 asiakaskyselyn Ahjo-Kalevan kotikorttelin uusista kerrostaloasunnoista. Monet kyselyn vastaajat odottavat erityisesti isompia asuntoja, mutta myös yksiöt ja kaksiot herättivät kiinnostusta. Erityisen tärkeänä asukkaat pitävät asuntopohjien toimivuutta ja tehokkuutta sekä kylpyhuone- ja keittiökalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien laadukkuutta. Vastaukset, kommentit ja näkemykset huomioidaan kotikorttelia, uusia asuntoja ja yhteistiloja suunniteltaessa.

Tutustu kyselyn tuloksiin

Kodikkaat faktat

Huoneita
1 - 3
Pinta-ala
25 - 79 m²
Myyntihinta
33 452 - 127 572 €
Kerroksia
6
Koteja yhteensä
50
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistusmuoto
Oma
Muutto: Joulukuu 2017
23 loka
Seuraava esittely
Sunnuntai 15:00 - 16:00

Lähipalvelut

Kun asuu kaupungin kainalossa, kaikki mukavan elämän eväät löytyvät ihan kotikulmilta, kuten päivittäistavarakauppa sekä perinteikäs leipomo myymälöineen, josta voi kipaista hakemaan vaikkapa aamiaispöytään tuoreet sämpylät ja kahvipullat. Lähellä on myös Oulun suurin kirpputori ja huonekalukeskittymä. Joutsensillan molemmin puolin löytyvät marketit. Kävelykatu Rotuaarille sekä kauppatorille ja kauppahallille on vain parin kilometrin kävelymatka.

Liiku ja nauti luonnosta

Vehreä kotipaikka tarjoaa upeat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Naapurustosta löytyy viihtyisiä puistoja sekä Raksilan urheilukeskus uimahalleineen, ulkokenttineen ja Oulun Kärpistäkin tunnettuine jäähalleineen. Läheisessä Lintulan urheilukeskuksessa voi harrastaa mm. jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, luistelua, tennistä, yleisurheilua ja rullalautailua. Lintulan 1,5 kilometrin kuntorata eli Supen polku tarjoaa hyvät lenkkipolut ja hiihtoladut.

Koulut ja päiväkodit

Oulun Ukonkiven asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustosta löytyy mm. Lintulammen päiväkoti. Parin kilometrin päässä on peruskoulu, lukio ja aikuislukio sekä nuorisotilat ja kirjasto. Läheisen Pohjankartanon yhteydessä toimii musiikkilukio ja kansalaisopisto sekä parin kilometrin säteellä Oulun ammattikorkeakoulun yksiköitä. Täältä ei tarvitse lähteä myöhemminkään lähteä merta edemmäs kalaan, sillä onhan Oulu myös yliopistokaupunki.

Kulkuyhteydet

Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelista on kaupungin keskustaan vain noin kilometri matka, joka kulkee kätevästi Joutsensillan kautta. Keskustaan voin hurauttaa mukavasti vaikkapa pyöräillen, sillä pyöräilyreitit kevyenliikenteen siltoineen ovat erinomaiset. Juna- ja linja-autoasemat ovat kävelyetäisyyden päässä. Oulun Ukonkiven asukkaiden autot on sijoitetaan maanalaiseen autohalliin, josta on suora kulku hissillä omaan kotikerrokseen.

Ole mukana ensimmäisenä!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
A 38 3-4h+kt+s 78,5 m² 5 MH: € 102 772
VH: € 331 000
A 38
A 38
Vapaa
Tyyppi:
3-4h+kt+s
Pinta-ala
78,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 102 772
VH: € 331 000
Vapaa
A 42 3h+kt+s 65,5 m² 5 MH: € 82 547
VH: € 274 200
A 42
A 42
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala
65,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 82 547
VH: € 274 200
Vapaa
A 15 2h+kt+s 48,0 m² 2 MH: € 44 752
VH: € 185 200
A 15
A 15
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala
48,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 44 752
VH: € 185 200
Vapaa
A 41 2h+kt+s 48,0 m² 5 MH: € 56 052
VH: € 196 500
A 41
A 41
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala
48,0 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 56 052
VH: € 196 500
Vapaa
A 14 2h+kt 40,5 m² 2 MH: € 39 097
VH: € 157 600
A 14
A 14
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala
40,5 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 39 097
VH: € 157 600
Vapaa
A 16 3h+kt+s 66,0 m² 2 MH: € 64 724
VH: € 257 840
A 16
A 16
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala
66,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 64 724
VH: € 257 840

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Katso myös

Tervetuloa mukavaan naapurustoon

Mistä on Oulun parhaat kodit ja kotipaikat tehty? Tutustu Ukonkiven uusiin laatukoteihin ja mukavaan naapurustoon sekä Ahjo-Kalevan kotikortteliin ja Karjasillan viihtyisään asuinalueeseen. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.