Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Oulun Ukonkivi

Asu laadukkaasti sympaattisessa kotikorttelissa

Muuttovalmis Oulun Ukonkivi kutsuu Ahjo-Kalevan uuteen kotikortteliin, jossa asutaan huolettoman urbaanisti hyvällä paikalla. Ukonkivi tarjoaa mukavaa elämää energisen ystävällisessä naapurustossa.

Karjasillan asuinalueelle Höyhtyän kupeeseen on suunnitteilla komea kymmenen kerrostalon muodostama Ahjo-Kalevan kotikortteli. Uudiskohteiden sisarusparvesta ensimmäisenä paikalle on ehtinyt Oulun Ukonkivi. Nyt kannattaa toimia, sillä jäljellä on enää yksi muuttovalmis koti: 78,5-neliöinen kulmahuoneisto, jonka kruunaa hulppea lasitettu parveke. Lisäherkkuna kodissa on upeat kodinhoitotilat ja oma sauna. Tervetuloa viihtymään omaan kotiin viihtyisään naapurustoon.

Kun kaikki on lähellä, elämä rullaa

Kaupungin kainalossa Höyhtyän naapurissa sijaitseva Karjasilta tunnetaan idyllisenä kotipaikkana värikkäine puutaloineen, aitojen yli kurkottelevine sireeneineen ja vehreine kujineen. Täällä on tilaa niin luontopoluille ja hyvälle ololle kuin turvalliselle asumiselle ja lasten leikeille. Ahjo-Kalevan naapurusto taas tekee asumisesta viihtyisää yhteistiloineen ja korttelipihoineen. Kotikorttelin keskellä kulkee viihtyisä piharaitti, jonka ympärillä on monipuolisia alueita oleskelemiseen, yhdessäoloon ja pelaamiseen. Toiminnalliset piha-alueet kutsuvat piknikille, grillaamaan, viljelemään ja vaikkapa pelaamaan petankkia ja pihashakkia. Pyöräilevien asukkaiden iloksi uudiskohde tarjoilee runsaasti pyöräpaikkoja sekä näppärän pyöränhuoltopisteen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
79 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
50
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
101 309 - 126 109 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Oulun Ukonkiven korkeatasoisesti varustellut asunnot ovat väljiä avautuen valoisina heti sisään astuttaessa. Suuret lasitetut parvekkeet laajentavat avaria oleskelutiloja edelleen.

Esa Paajanen, Linja-Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kurkista sisään Ukonkiveen

Kaikissa kodeissa on lasitetut parvekkeet sekä omat saunat. Tutustu ja ihastu.

Astu sisään asuntojen virtuaaliesittelyihin

siteassets/yleiset/sekalaista/ukonkivi_matterport_a38_aloituskuva_790x500.jpg

Tutustu asunnon A38 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään
siteassets/yleiset/sekalaista/ukonkivi_matterport_a39_aloituskuva_790x500.jpg

Tutustu asunnon A39 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.

Tutustu naapuruston palveluihin

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää