Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Oulun Ukonkivi

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Asu laadukkaasti sympaattisessa kotikorttelissa

Myynnissä uusia asuntoja Oulun Ahjo-Kalevan uudessa kotikorttelissa, jossa asutaan huolettoman urbaanisti hyvällä paikalla. Ukonkivi tarjoaa mukavaa elämää energisen ystävällisessä naapurustossa.

Karjasillan asuinalueelle Höyhtyän kupeeseen on suunnitteilla komea kymmenen kerrostalon muodostama Ahjo-Kalevan kotikortteli. Uudiskohteiden sisarusparvesta ensimmäisenä paikalle ehtii Oulun Ukonkivi. Nyt kannattaa toimia, sillä jäljellä on vielä muutama muuttovalmis koti laadukkain materiaalein. Kaikissa kodeissa on lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet, osassa omat saunat. Tervetuloa viihtymään omaan kotiin viihtyisään naapurustoon.

Kun kaikki on lähellä, elämä rullaa

Ukonkiven sympaattinen uudiskohde tuo kaupunkiin monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja, jotka on suunniteltu asukkaiden toiveiden mukaan. Kaupungin kainalossa Höyhtyän naapurissa sijaitseva Karjasilta tunnetaan idyllisenä kotipaikkana värikkäine puutaloineen, aitojen yli kurkottelevine sireeneineen ja vehreine kujineen. Täällä on tilaa niin luontopoluille ja hyvälle ololle kuin turvalliselle asumiselle ja lasten leikeille. Kotikorttelin pihalla on mukava viettää aikaa isommallakin porukalla oleskellen ja grillaillen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
54 - 79 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
50
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
58 196 - 126 109 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Oulun Ukonkiven korkeatasoisesti varustellut asunnot ovat väljiä avautuen valoisina heti sisään astuttaessa. Suuret lasitetut parvekkeet laajentavat avaria oleskelutiloja edelleen.

Esa Paajanen, Linja-Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Astu sisään asuntojen virtuaaliesittelyihin

siteassets/yleiset/sekalaista/ukonkivi_matterport_a38_aloituskuva_790x500.jpg

Tutustu asunnon A38 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään
siteassets/yleiset/sekalaista/ukonkivi_matterport_a39_aloituskuva_790x500.jpg

Tutustu asunnon A39 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.

Tutustu naapuruston palveluihin

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää