amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myynnissä

Oulun Ukonkivi

Lekatie 9, 90140, Oulu
Myynnissä

Oulun Ukonkivi

Lekatie 9, 90140, Oulu

Laadukkaita asuntoja Ahjo-Kalevan kotikorttelissa

Myynnissä uusia asuntoja Oulun Ahjo-Kalevan uudessa kotikorttelissa, mukavassa naapurustossa. Ukonkiven uudiskohteessa asutaan upean urbaanisti hyvällä paikalla.

Karjasillan asuinalueelle rakennetaan lähivuosina komea kymmenen kerrostalon muodostama Ahjo-Kalevan kotikortteli. Uudiskohteiden sisarusparvesta ensimmäisenä paikalle ehtii Oulun Ukonkivi. Ukonkiven uudiskohde tuo kaupunkiin 50 huoletonta asumista tarjoilevaa uutta asuntoa, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tulossa on monipuolinen valikoima erilaisia koteja kompakteista yksiöistä kaksioihin ja kolmioihin sekä suurempiin yhdistelmäasuntoihin. Voit esimerkiksi yhdistää kaksi kaksiota avaraksi kolmioksi tai tilavaksi neljän huoneen perheasunnoksi. Asuntopohjien muunneltavuus tarjoaa upean mahdollisuuden löytää toivekoti juuri omiin tarpeisiin sopien. Kaikissa kodeissa on lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet, osassa saunat.

Koti asukkaiden toiveiden mukaan

Toteutimme keväällä 2016 asiakaskyselyn Ahjo-Kalevan kotikorttelin uusista kerrostaloasunnoista. Monet kyselyn vastaajat odottavat erityisesti isompia asuntoja, mutta myös yksiöt ja kaksiot herättivät kiinnostusta. Erityisen tärkeänä asukkaat pitävät asuntopohjien toimivuutta ja tehokkuutta sekä kylpyhuone- ja keittiökalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien laadukkuutta. Vastaukset, kommentit ja näkemykset huomioidaan kotikorttelia, uusia asuntoja ja yhteistiloja suunniteltaessa.

Tutustu kyselyn tuloksiin

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
25 - 96 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
50
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
33 797 - 148 767 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo
Muutto: Joulukuu 2017
21 helmi
Seuraava esittely
Tiistai 16:30 - 17:00

Lähipalvelut

Kun asuu kaupungin kainalossa, kaikki mukavan elämän eväät löytyvät ihan kotikulmilta, kuten päivittäistavarakauppa sekä perinteikäs leipomo myymälöineen, josta voi kipaista hakemaan vaikkapa aamiaispöytään tuoreet sämpylät ja kahvipullat. Lähellä on myös Oulun suurin kirpputori ja huonekalukeskittymä. Joutsensillan molemmin puolin löytyvät marketit. Kävelykatu Rotuaarille sekä kauppatorille ja kauppahallille on vain parin kilometrin kävelymatka.

Liiku ja nauti luonnosta

Vehreä kotipaikka tarjoaa upeat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Naapurustosta löytyy viihtyisiä puistoja sekä Raksilan urheilukeskus uimahalleineen, ulkokenttineen ja Oulun Kärpistäkin tunnettuine jäähalleineen. Läheisessä Lintulan urheilukeskuksessa voi harrastaa mm. jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, luistelua, tennistä, yleisurheilua ja rullalautailua. Lintulan 1,5 kilometrin kuntorata eli Supen polku tarjoaa hyvät lenkkipolut ja hiihtoladut.

Koulut ja päiväkodit

Oulun Ukonkiven asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustosta löytyy mm. Lintulammen päiväkoti. Parin kilometrin päässä on peruskoulu, lukio ja aikuislukio sekä nuorisotilat ja kirjasto. Läheisen Pohjankartanon yhteydessä toimii musiikkilukio ja kansalaisopisto sekä parin kilometrin säteellä Oulun ammattikorkeakoulun yksiköitä. Täältä ei tarvitse lähteä myöhemminkään lähteä merta edemmäs kalaan, sillä onhan Oulu myös yliopistokaupunki.

Kulkuyhteydet

Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelista on kaupungin keskustaan vain noin kilometri matka, joka kulkee kätevästi Joutsensillan kautta. Keskustaan voin hurauttaa mukavasti vaikkapa pyöräillen, sillä pyöräilyreitit kevyenliikenteen siltoineen ovat erinomaiset. Juna- ja linja-autoasemat ovat kävelyetäisyyden päässä. Oulun Ukonkiven asukkaiden autot on sijoitetaan maanalaiseen autohalliin, josta on suora kulku hissillä omaan kotikerrokseen.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
A 15 2h+kt+s 48,0 m² 2 MH: € 44 752
VH: € 185 200
A 15
A 15
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
48,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 44 752
VH: € 185 200
Vapaa
A 16 3h+kt+s 66,0 m² 2 MH: € 64 724
VH: € 257 840
A 16
A 16
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
66,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 64 724
VH: € 257 840
Vapaa
A 43 1h+kt 29,5 m² 5 MH: € 46 083
VH: € 132 400
A 43
A 43
Vapaa
Tyyppi:
1h+kt
Pinta-ala:
29,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 46 083
VH: € 132 400
Vapaa
A 14 2h+kt 40,5 m² 2 MH: € 39 097
VH: € 157 600
A 14
A 14
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala:
40,5 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 39 097
VH: € 157 600
Vapaa
A 44 1h+kt 28,0 m² 6 MH: € 51 372
VH: € 133 300
A 44
A 44
Vapaa
Tyyppi:
1h+kt
Pinta-ala:
28,0 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 51 372
VH: € 133 300
Vapaa
A 19 3h+kt+s 54,0 m² 3 MH: € 46 996
VH: € 205 000
A 19
A 19
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
54,0 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 46 996
VH: € 205 000

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Katso myös

Tutustu Ahjo-Kalevan naapurustoon:

Antell

Uunituoretta leipää ja klassikkoleivonnaisia. Lue lisää

Kotkantien oppilaitokset

Koulutusta nuorille ja aikuisille. Lue lisää. Lue lisää

Caritas

Lääkäri kotikulmillasi. Lue lisää

Tervetuloa mukavaan naapurustoon

Mistä on Oulun parhaat kodit ja kotipaikat tehty? Tutustu Ukonkiven uusiin laatukoteihin ja mukavaan naapurustoon sekä Ahjo-Kalevan kotikortteliin ja Karjasillan viihtyisään asuinalueeseen. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.