Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Ukonkivi A 16, 3 huonetta, 66,0 m²

Muuttovalmis kulmahuoneisto kahdella parvekkeella

Olisiko tämä sinun kotisi? Myynnissä muuttovalmis 66-neliöinen kolmio kaikin herkuin. Tässä kodissa on hyvä pohja, oma sauna ja kaksia lasitettua parveketta.

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven asunto A16 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tässä huolettomassa ja laadukkaassa toisen kerroksen uudisasunnossa elät vailla remonttitarpeita ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Kodikkaat oleskelutilat

Avaa ovi ja ihastu uuden kodin valoisaan sisääntuloon, josta näkymä kantaa aina sisäpihan puoleiselle parvekkeelle. Olohuoneen ja keittotilan muodostama kutsuva kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen laadukkaan lautaparkettilattian viimeistellessä viihtyisyyden. Saarekkeen väliseinä antaa suojaa kokkaushetkiin jättäen silti valoisan ja avaran tunnelman oleskelutiloihin. Hyvin varustellusta keittotilasta löytyy täyskorkeat mm. täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Päätyhuoneiston herkkuihin lukeutuu näkymät kahteen ilmansuuntaan. Makuuhuoneet ovat mukavasti omassa rauhassaan asunnon toisessa päässä. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi ikkunaa, toisessa myös lasitettu parveke. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on varaus pesutornille, kätevä pyykkikaappi sekä kääntyvä suihkuseinä. Miellyttävä mukavuuslattialämmitys ja oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Sijainti eteisen vieressä helpottaa esimerkiksi kuraisten koirantassujen pesua.

Kaksi lasitettua parveketta

Tässä upeassa kodissa on kaksi lasitettua parveketta. Toiselta parvekkeelta on näkymät viihtyisälle sisäpihalle, toinen avautuu länteen kohti iltapäivän ja illan aurinkoa. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta voit nauttia tiloista ympäri vuoden. Sisusta toiselle parvekkeelle kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen, ja perusta toiselle vaikka kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
66,0 m²
Kerros
2 / 6

Ota yhteyttä

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

0800 411 412

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut