Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Ukonkivi A 22, 1 huone, 24,5 m²

Kutsuva yksiö viihtyisin neliöin

Valitse omaksesi muuttovalmis 24,5-neliöinen yksiö, jossa neliöt on käytetty fiksusti ja asumismukavuuteen kiinnitetty huomiota.

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven asunto A22 hurmaa hienoilla puistonäkymillään, tunnelmallisella ranskalaisella parvekkeellaan ja hyvin varustellulla avokeittiöllään. Tämä huoleton ja laadukas kolmannen kerroksen kerrostalokoti sopii hyvin niin citysinkuille, sijoittajille kuin vaikkapa kaupunkiasunnoksi.

Kodikkaat oleskelutilat

Tämän kodin pohjaratkaisu on toteutettu fiksusti kalustettavuutta silmällä pitäen. Keskitetyt säilytystilat eteisen yhteydessä pitävät huolen, että arki rullaa. Avokeittiö on tehokas ja hyvin varusteltu. Laadukas lautaparkettilattia ja etelänpuoleisista ikkunoista tulviva luonnonvalo kruunaavat kauniin kokonaisuuden. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Pesutilat

Kompaktissa kylpyhuoneessa on tehokkaasti kaikki tarpeellinen. Suihkuseinä on kääntyvä. Kylpyhuoneessa on miellyttävä mukavuuslattialämmitys sekä varaus myös pesutornille.

Ranskalainen parveke

Ranskalainen parveke tuo kotiin pikantin lisämausteen. Etelään suuntautuvalta parvekkeelta avautuu hienot näkymät kohti Nokelaa ja puistomaisemaa. Voit istuttaa parvekeruukkuihin vaikkapa kauniit kesäkukat tai tuoksuvat yrtit. Ranskalaisen parvekkeen ovi on ihana avata kesäaamuina ja päästää linnunlaulu sisään. Parvekkeella voi myös kätevästi myös tuulettaa kodin tekstiilejä ja treenivaatteita.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
24,5 m²
Kerros
3 / 6

Ota yhteyttä

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

0800 411 412

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut