Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Ukonkivi A 28, 3 huonetta, 54,0 m²

Saunallinen kulmahuoneisto sisäpihanäkymin

Myynnissä muuttovalmis 54-neliöinen kolmio, jossa neliöt on käytetty fiksusti ja asumisen kruunaa oma sauna. Lisäherkkuna tässä kodissa on kahteen ilmansuuntaan avautuva lasitettu parveke.

Ukonkiven asunto A28 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen kerrostalokoti sopii hyvin niin pariskunnille, pienille perheille kuin omakotitalosta kerrostaloon muuttavalle varttuneemmalle väelle.

Kodikkaat oleskelutilat

Ihastu kulmahuoneiston valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka jatkuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Avarat oleskelutilat mahdollistavat monenlaiset sisustusratkaisut laadukkaan lautaparkettilattian viimeistellessä kodikkaan kokonaisuuden. Tästä kodissa ei hukkaneliöitä löydy. Näkymät kodista avautuvat kahteen ilmansuuntaan ja rauhalliselle sisäpihalle. Mukavankokoiset makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan asunnon toisessa päässä. Kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa, laatoitetussa pesuhuoneessa on miellyttävä lattialämmitys, arkea helpottava pyykkikaappi ja varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Suihkuseinä on kääntyvä.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu rauhalliselle, sisäpihanpuoleiselle parvekkeellesi, joka avautuu kahteen ilmansuuntaan. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta vuoden ympäri. Sisusta vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
54,0 m²
Kerros
4 / 6

Ota yhteyttä

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

0800 411 412

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut