amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Ukonkivi A 38 Oulun Ukonkivi

Vapaa

Ukonkivi A 38, 3 huonetta, 78,5 m²

Komea koti muuntuvilla neliöillä

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
78,5 m²
Velaton hinta
€ 331 000
Pääomavastike
€ 171
Kerros
5 / 6
Lainaosuus
€ 229 691
Myyntihinta
€ 101 309
Hoitovastike
€ 212
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Ukonkivi A 38, 3 huonetta, 78,5 m²

Komea koti muuntuvilla neliöillä

Olisiko tässä uusi kotisi? Valitse upea 78,5-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelista. Asunnossa A38 on muuntuva pohjaratkaisu, tilava lasitettu parveke ja oma sauna.

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven asunto A38 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen kerrostalokoti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Eteinen, pesutilat & sauna

Koti alkaa eteisestä, joka sijaitsee omassa rauhassaan siten, ettei asuntoon kantaudu käytävän ääniä. Eteinen avautuu kätevään kodinhoitohuoneeseen ja laatoitettuun pesutilaan, jossa on miellyttävä lattialämmitys ja varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Kompaktiin tilaan on saatu tehokkaasti mahtumaan kaikki tarpeellinen. Suihkuseinät ovat kääntyvät. Kodissa on kaksi wc-tilaa.

Kodikkaat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin avaraan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, josta on pääsy lasitetulle parvekkeelle. Avara tila mahdollistaa monenlaiset sisustusratkaisut. Muuntuvan pohjan ansiosta voit tehdä asunnosta joko kolmion tai neljän huoneen asunnon. Oleskelutiloissa ja makuuhuoneissa on laadukas lautaparkettilattia. Kodin ikkunat avautuvat etelään avoimin näkymin.

Elämää lasitetuilla parvekkeilla

Avaa ovi ja astu isolle lasitetulle parvekkeellesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta parvekkeelle kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Juuri sinun näköisesi koti

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi ja tyylisi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita uuteen kotiin mm. mieleisesi laatat, lattiamateriaalit, tehosteseinien värit, työtasojen materiaalit sekä kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tutustu tuote- ja materiaalivalintoihin Bonava asuntomyymälässä ja kysy meiltä lisää.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Ukonkivi

Myynnissä uusia asuntoja Oulun Ahjo-Kalevan uudessa kotikorttelissa, mukavassa naapurustossa. Ukonkiven uudiskohteessa asutaan upean urbaanisti hyvällä paikalla. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 30.1.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017
  • 20 % myyntihinnasta 29.9.2017
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta 27.12.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet rakennuksen käyttöönotettavaksi

Pääomavastike
•1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,18 €/m²/kk (sis. koron)
•4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,24 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 0,95 % korkoarvion mukaan.