Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Ukonkivi A 38, 3 huonetta, 78,5 m²

Saunallinen kulmahuoneisto viidennen kerroksen upein näkymin

Muuttovalmis 78,5-neliöinen kulmahuoneisto on harvinaislaatuinen kokonaisuus. Kolmen huoneen kodissa on tilava lasitettu eteläparveke, sauna, kaksi wc-tilaa sekä erillinen kodinhoitotila.

Suositun Ukonkiven viidennen kerroksen asunto A 38 sopii moneen elämäntilanteeseen. Kodin sydämen muodostavat hurmaavan avarat oleskelutilat. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat käytännöllisesti huoneiston eri puolilla, mikä antaa omaa rauhaa ja mahdollistaa toisen huoneen käytön vaikkapa työtilana tai kirjastona.

Valoa, tunnelmaa ja avaria oleskelutiloja

Tämä kulmahuoneisto hurmaa jo kotiovella, sillä eteisestä avautuu avara näkymä läpi olohuoneen aina lasitetulle parvekkeelle asti. Kodista avautuu miellyttävän rauhallinen näkymä luontomaisemaan, joka on kuin vuodenajan mukaan muuttuva taideteos. Näkymät avautuvat itään ja etelään. Keittotilan ja olohuoneen muodostamaan yhteistilaan tulvii päivänvaloa suurista ikkunoista, ja kokonaisuuden viimeistelee laadukas parkettilattia. Avara oleskelutila mahdollistaa erilaisia sisustusratkaisuja saarekkeesta aina suureen ruokailuryhmään. Makuuhuoneet ovat mukavasti erillään toisistaan, minkä ansiosta pienempi makuuhuone soveltuu esimerkiksi rauhalliseksi työtilaksi. Asunnossa on useita käytännöllisiä asumisen ratkaisuja, kuten kamerallinen ovipuhelin, huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä yleiskytkin, jolla kaikki valot saa kerralla päälle ja pois.

Kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna

Tilavan pesuhuoneen ja tunnelmallisen saunan lisäksi tässä kodissa on myös toinen erillis-wc. Kodissa on lisäksi tyylikäs kodinhoitotila, joka on erotettu pesuhuoneesta lasiliukuovella. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on tilavaraus pesutornille sekä kätevä pyykkikaappi ja siivouskaappi. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Tilava lasitettu parveke

Koko oleskelutilan levyiselle lasitetulle eteläparvekkeelle on kaksi sisäänkäyntiä. Lasituksen ja parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden. Sisusta parvekkeelle esimerkiksi vehreä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkipuutarhurin yrttiviljelmä.

Hyvät yhteistilat

Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisissä tiloissa on myös mm. kätevä polkupyörien huoltotila. Taloyhtiössä on erinomaiset varastotilat, sillä huoneistokohtaisen häkkivaraston lisäksi on saatavilla lämpimiä, jopa 9-neliöisiä lisävarastoja.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 297 000
Myyntihinta
€ 67 309
Lainaosuus
€ 229 691
Pinta-ala
78,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 171
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 961
Hoitovastike
€ 228
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

siteassets/yleiset/sekalaista/ukonkivi_matterport_a38_aloituskuva_790x500.jpg

Tutustu asunnon A38 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään