Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Ukonkivi A 38, 3 huonetta, 78,5 m²

Saunallinen kolmio kaikin herkuin

Muuttovalmis 78,5-neliöinen kulmahuoneisto tarjoaa loistavat puitteet arjesta nauttimiseen. Kodin erikoisuutena on lasitettu eteläparveke, sauna, kaksi wc-tilaa sekä erillinen kodinhoitotila.

Ukonkiven 5. kerroksen asunnossa A 38 elät huolettomasti vailla remonttitarpeita. Läheltä löytyvät niin vehreät lenkkipolut kuin kattavat palvelut. Kodin eteisessä on kamerallinen ovipuhelin turvaa tuomassa. Ulko-oven vieressä on myös näppärä yleiskytkin, jolla valot saa kerralla päälle ja pois koko asunnosta. Tervetuloa omaan kotiin.

Valoa ja tunnelmaa

Tämä kulmahuoneisto hurmaa jo ovella. Avara sisääntulo tarjoilee näkymiä läpi olohuoneen aina lasitetulle parvekkeelle asti. Tehokkaan I:n mallisen keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus saa rutkasti päivänvaloa isoista ikkunoista laadukkaan lautaparkettilattian viimeistellessä kodikkuuden. Tila antaa mahtavat puitteet erilaisille sisustusratkaisuille saarekkeesta aina kunnon ruokailuryhmään. Makuuhuoneet säilytystiloineen ovat mukavasti erillään toisistaan. Kodin näkymät avautuvat kahteen ilmansuuntaan, itään ja etelään. Lisäksi kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Autopaikka ja pesutorni kaupan päälle

Kun teet kaupat Ukonkiven uudesta kodista 30.9.2019 mennessä, saat lisäksi autohallipaikan (arvo 17 900 €).78,5 m2:n kodeissa on myös mahdollisuus saada uusi pesutorni (arvo 1 200 €).

Pesutilat ja sauna

Kaksi WC-tilaa ja pesuhuoneesta lasiliukuovella eristetty kodinhoitotila pitävät huolen, että tässä kodissa arki rullaa. Kodinhoitotilassa on tilavaraus pesutornille, kätevä pyykkikaappi sekä siivouskaappi. Oman saunan löylyt ja pesutilojen mukavuuslattialämmitys tuovat lisälämpöä elämään.

Elämää lasitetuilla parvekkeilla

Avaa ovi ja astu isolle eteläparvekkeellesi, jonne on peräti kaksi sisäänkäyntiä. Lasituksen ja parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden. Sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 331 000
Myyntihinta
€ 101 309
Lainaosuus
€ 229 691
Pinta-ala
78,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 171
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 961
Hoitovastike
€ 228
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

siteassets/yleiset/sekalaista/ukonkivi_matterport_a38_aloituskuva_790x500.jpg

Tutustu asunnon A38 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään