Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Ukonkivi A 49, 4 huonetta, 95,5 m²

Uniikki asunto terassilla ja kahdella parvekkeella

Valitse omaksesi hulppea 95,5-neliöinen läpitalon asunto mukavasta naapurustosta Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelista. Upea asunto A49 hurmaa ainutlaatuisuudellaan.

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven asunto A49 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen kerrostalokoti sopii vaativaan makuun ja isommallekin perheelle.

Eteinen, pesutila & sauna

Koti alkaa tilavasta eteisestä, joka avautuu suoraan valoisaan keittiön, ruokailutilan ja oleskelutilojen kokonaisuuteen. Eteisestä pääsee myös laatoitettuun pesutilaan, jossa on miellyttävä lattialämmitys ja varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Suihkuseinät ovat kääntyvät. Tässä asunnossa on myös kodinhoitohuone, jossa on erillinen wc-tila.

Kodikkaat oleskelutilat

Ihastu komean läpitalon huoneiston avaraan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka jatkuu ihanasti lasiliukuovien kautta isolle terassille. Olohuone avautuu pariovien kautta makuuhuoneeksi tai kirjastoksi sopivaan huoneeseen, jossa on lasitettu parveke. Olohuoneeseen saa lisää tilaa, jos jättää makuuhuone/kirjastotilan pois. Asunnon toisessa päässä, rauhallisen sisäpihan puolella on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on lasitettu parveke. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia.

Terassi ja kaksi parveketta

Avaa ovi ruokailutilasta ja astu lasiliukuovien kautta upean tilavalle terassillesi. Kahdesta makuuhuoneesta on myös käynti lasitetuille parvekkeille. Nauti upeista tiloista mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille ja parvekkeille esimerkiksi kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän minikeidas. Tässä kodissa vain mielikuvitus on rajana.

Juuri sinun näköisesi koti

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi ja tyylisi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita uuteen kotiin mm. mieleisesi laatat, lattiamateriaalit, tehosteseinien värit, työtasojen materiaalit sekä kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tutustu tuote- ja materiaalivalintoihin Bonava asuntomyymälässä ja kysy meiltä lisää.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
95,5 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastike
• 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,18 €/m²/kk (sis. koron)
• 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,24 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Oulun Osuuspankki
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti