amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Varaussopimus

Ukonkivi A 49, 4 huonetta, 95,5 m²

Uniikki asunto terassilla ja kahdella parvekkeella

Kodikkaat faktat

Tyyppi
4h+kt+s
Pinta-ala
95,5 m²
Kerros
6 / 6
Myyntihinta
€ 148 767
Lainaosuus
€ 279 433
Velaton hinta
€ 428 200
Pääomavastike
€ 218
Hoitovastike
€ 258
Vesimaksu
€ 20
Varaussopimus

Ukonkivi A 49, 4 huonetta, 95,5 m²

Uniikki asunto terassilla ja kahdella parvekkeella

Valitse omaksesi hulppea 95,5-neliöinen läpitalon asunto mukavasta naapurustosta Oulun Ahjo-Kalevan korikorttelista. Upea asunto A51 hurmaa ainutlaatuisuudellaan.

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven asunto A51 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen kerrostalokoti sopii vaativaan makuun ja isommallekin perheelle.

Eteinen, pesutila & sauna

Koti alkaa tilavasta eteisestä, joka avautuu suoraan valoisaan keittiön, ruokailutilan ja oleskelutilojen kokonaisuuteen. Eteisestä pääsee myös laatoitettuun pesutilaan, jossa on miellyttävä lattialämmitys ja varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Suihkuseinät ovat kääntyvät. Tässä asunnossa on myös kodinhoitohuone, jossa on erillinen wc-tila.

Kodikkaat oleskelutilat

Ihastu komean läpitalon huoneiston avaraan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka jatkuu ihanasti lasiliukuovien kautta isolle terassille. Olohuone avautuu pariovien kautta makuuhuoneeksi tai kirjastoksi sopivaan huoneeseen, jossa on lasitettu parveke. Olohuoneeseen saa lisää tilaa, jos jättää makuuhuone/kirjastotilan pois. Asunnon toisessa päässä, rauhallisen sisäpihan puolella on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on lasitettu parveke. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia.

Terassi ja kaksi parveketta

Avaa ovi ruokailutilasta ja astu lasiliukuovien kautta upean tilavalle terassillesi. Kahdesta makuuhuoneesta on myös käynti lasitetuille parvekkeille. Nauti upeista tiloista mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille ja parvekkeille esimerkiksi kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän minikeidas. Tässä kodissa vain mielikuvitus on rajana.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Ukonkivi

Ennakkomarkkinoinnissa uusia asuntoja Oulun Ahjo-Kalevan uudessa kotikorttelissa, mukavassa naapurustossa. Ukonkiven uudiskohteessa asutaan upean urbaanisti hyvällä paikalla. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta tammikuussa 2017 
  • 20 % myyntihinnasta arviolta toukokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta syyskuussa 2016
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta joulukuussa 2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet rakennuksen käyttöönotettavaksi

Pääomavastike
•1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,28 €/m²/kk (sis. koron)
•3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,10 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.