Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ukonkivi A 49 Oulun Ukonkivi

Vapaa

Ukonkivi A 49, 4 huonetta, 95,5 m²

Uniikki asunto terassilla ja kahdella parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
95,5 m²
Velaton hinta
€ 428 200
Pääomavastike
€ 208
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 279 433
Myyntihinta
€ 148 767
Hoitovastike
€ 258
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Ukonkivi A 49, 4 huonetta, 95,5 m²

Uniikki asunto terassilla ja kahdella parvekkeella

Valitse omaksesi hulppea 95,5-neliöinen läpitalon asunto mukavasta naapurustosta Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelista. Upea asunto A49 hurmaa ainutlaatuisuudellaan.

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven asunto A49 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen kerrostalokoti sopii vaativaan makuun ja isommallekin perheelle.

Eteinen, pesutila & sauna

Koti alkaa tilavasta eteisestä, joka avautuu suoraan valoisaan keittiön, ruokailutilan ja oleskelutilojen kokonaisuuteen. Eteisestä pääsee myös laatoitettuun pesutilaan, jossa on miellyttävä lattialämmitys ja varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Suihkuseinät ovat kääntyvät. Tässä asunnossa on myös kodinhoitohuone, jossa on erillinen wc-tila.

Kodikkaat oleskelutilat

Ihastu komean läpitalon huoneiston avaraan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka jatkuu ihanasti lasiliukuovien kautta isolle terassille. Olohuone avautuu pariovien kautta makuuhuoneeksi tai kirjastoksi sopivaan huoneeseen, jossa on lasitettu parveke. Olohuoneeseen saa lisää tilaa, jos jättää makuuhuone/kirjastotilan pois. Asunnon toisessa päässä, rauhallisen sisäpihan puolella on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on lasitettu parveke. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia.

Terassi ja kaksi parveketta

Avaa ovi ruokailutilasta ja astu lasiliukuovien kautta upean tilavalle terassillesi. Kahdesta makuuhuoneesta on myös käynti lasitetuille parvekkeille. Nauti upeista tiloista mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille ja parvekkeille esimerkiksi kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän minikeidas. Tässä kodissa vain mielikuvitus on rajana.

Juuri sinun näköisesi koti

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi ja tyylisi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita uuteen kotiin mm. mieleisesi laatat, lattiamateriaalit, tehosteseinien värit, työtasojen materiaalit sekä kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tutustu tuote- ja materiaalivalintoihin Bonava asuntomyymälässä ja kysy meiltä lisää.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Ukonkivi

Myynnissä uusia asuntoja Oulun Ahjo-Kalevan uudessa kotikorttelissa, jossa asutaan huolettoman urbaanisti hyvällä paikalla. Ukonkivi tarjoaa mukavaa elämää energisen ystävällisessä naapurustossa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 30.1.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017
  • 20 % myyntihinnasta 29.9.2017
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta 27.12.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet rakennuksen käyttöönotettavaksi

Pääomavastike
•1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,18 €/m²/kk (sis. koron)
•4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,24 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 0,95 % korkoarvion mukaan.