Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Oulun keskusta

Oulun keskusta

Uudiskohteet Oulun keskustassa tarjoavat huoletonta arkea lähellä kaikkea

Joko kuulet Oulun kutsun? Tervetuloa viihtymään ykköspaikalle kaupungin keskustaan. Valitse omaksesi upea uudiskohde kaupungin ytimestä sekä huoleton asuminen. Mukavassa naapurustossa on helppo viihtyä.

Pohjolan valkeana kaupunkina tunnetusta Oulusta on kasvanut vuosien saatossa vetovoimainen kotipaikka, joka koostuu maaseudun ja kaupunkiluonnon sekä rikkaan kaupunkikulttuurin yhdistelmästä. 

Oulun ydinkeskustaa halkovan Isokadun varteen sijoittuvat uudiskohteet edustavat keskustakorttelin täydennys- ja uudisrakentamista parhaimmillaan. Uusien kerrostalojen suojaan asettuva korttelipiha on suunniteltu kaikenikäisten asukkaiden viihtymistä ja virkistäytymistä ajatellen leikki-, kuntoilu ja oleskelualueineen. Naapurustossa on kaksi kaunista puistoa ja ympäristö on muutoinkin viihtyisän rauhallinen.

Tyylikkäät uudet kerrostaloasunnot sijaitsevat kävelyetäisyydellä Oulun ydinkeskustan sykkeestä ja palveluista, joten rotuaarille, torille ja kauppahalliin on helppo piipahtaa ostoksille. Vaaleasävyiset uudet hissilliset kerrostalot tarjoavat monenlaiseen elämäntilanteeseen sopivia uusia asuntoja, joten valikoimasta löytyy kotoisa asunto niin sinkulle kuin perheellisellekin.

Oulun keskustassa on ilo shoppailla ja herkutella

Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa asettuvat kaupungin parhaille paikoille. Shoppailijalle tarjolla on muotia moneen makuun. Verrattain pienen alueen sisään keskittyneet kaupat tekevät ostospäivästä rattoisan. Rotuaarin lisäksi kannattaa muistaa kurkata Isokadun, Uusikadun, Hallituskadun ja Pakkahuoneenkadun tarjonta. Kauppakeskus Valkea kätkee sisäänsä muotia, kodintarvikkeita, erikoisliikkeitä, ravintoloita ja jopa Sokos-tavaratalon. Kauppahallissa omistajaa vaihtavat kauniit käsityöt.

Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa kutsuvat herkuttelemaan. Oulussa ruokakulttuuri on ihastuttava yhdistelmä perinteistä kotimaista ruokaa ja tuulahduksia maailmalta. Sijaintinsa ansiosta Ouluun on saapunut eksoottisia mausteita jo vuosisatojen ajan. Ehdoton ykkönen on useammasta eri ravintolasta saatava Oulu menu, joka kootaan aina lähellä tuotetuista sesongin raaka-aineista. Kauppuri 5:n maine yhtenä Suomen parhaana hampurilaisravintolana on kiirinyt pitkälle Etelä-Suomeen asti. Turkkilaista ruokaa tarjoilee tuomiokirkon naapurista löytyvä Hagia Sofia ja meksikolaiseen tunnelmaan voi virittäytyä rautatientorin kupeessa ravintola Coyocánissa. Valitse uusi asunto Oulun keskustasta ja löydä oma suosikkisi kaupungin kattavasta ravintolatarjonnasta.

Viihdettä kulttuurinnälkään Oulun keskustassa

Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa asettuvat kaupungin kattavan viihdetarjonnan äärelle. Rotuaari Piknik tuo eturivin artistit kaupunkifestivaalin lavalle nelipäiväiseen ilotteluun. Vuosittain heinäkuun loppupuolella järjestettävä Qstock puolestaan tarjoilee iloista festivaalitunnelmaa ja niin kotimaisia suosikkiartisteja kuin ulkomaisia esiintyjiä.

Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa mahdollistavat kulttuurista nauttimisen aivan kotikulmilla. Teatteri Riossa näytelmistä, konserteista ja stand upista nautitaan intiimissä ravintolaympäristössä. Harrastelijateatteri Oulun Työväen Näyttämö sijaitsee entisisissä armeijan elokuvateatterin tiloissa ja hurmaa vuosittain kolmella ensi-illalla. Oulun kaupunginteatterissa pääsee näytelmien lisäksi ihastelemaan oopperaa ja musiikkiteatteria sekä lapsille että aikuisille. Valitse omaksesi uusi asunto Oulun keskustasta ja hyödynnä kotikaupungin rikas kulttuuritarjonta.

Laatua ja energiatehokkuutta uudiskohteessa

Valitse omaksesi uusi asunto Oulun keskustasta ja nauti arjen helppoudesta ilman piha- ja lumitöitä. Kaikki Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa on varusteltu laadukkailla materiaaleilla hyvää äänieristystä ja esteettömyyttä unohtamatta. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uuden asunnon kulutus on maltillista. Toimivat pohjaratkaisut ja toiminnalliset yhteistilat lisäävät sujuvuutta arjessa.

Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa tuovat mielenrauhaa, sillä uudiskohteessa kaikki on kunnossa. Unohda remonttitarpeet ja repsottavat nurkat. Uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Lisäksi taloyhtiöllä huolto-ohjelma on ajan tasalla ja menot kontrollissa.

Asunto Oulun keskustasta sopii sijoittajalle

Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa tarjoavat oivia vaihtoehtoja asuntosijoittajalle. Kattava varustelu, toimivat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit sekä vetovoimainen sijainti lähellä keskustan palveluita pitävät huolen, että asukkaat uuteen asuntoon on helppo löytää. Uusi asunto ilman remonttihuolia on huoleton ja fiksu valinta sijoituskohteeksi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Oulun keskustasta.

Löydä ensiasunto Oulun keskustasta

Ensiasunnon osto on yksi elämän isoimmista päätöksistä. Bonavan myytävät asunnot Oulun keskustassa tarjoavat fiksun ja turvallisen vaihtoehdon ensiasunnon ostajalle. Uudiskohteen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset tarjoten turvaa ja mielenrauhaa ostajalle. Perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista tuo lisäturvaa. Voit siis heittää hyvästit remonttihuolille ja keskittyä nauttimaan uudesta ihanasta kodistasi. Mikä parasta, kun lähdet mukaan jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen tyylin viidestä upeasta vaihtoehdoista. Uudiskohde Oulun keskustasta houkuttelee raikkautensa, energiatehokkuutensa sekä fiksun pohjaratkaisunsa ansiosta. Tervetuloa ensimmäiseen omaan kotiin.

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

Isokatu 60, 90100 Oulu

0800 411 412 (ilmainen)