Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulun keskustassa

Joko kuulet Oulun kutsun? Tervetuloa viihtymään ykköspaikalle kaupungin keskustaan. Valitse omaksesi upea uudiskohde kaupungin ytimestä sekä huoleton asuminen. Mukavassa naapurustossa on helppo viihtyä.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulun keskustassa

Joko kuulet Oulun kutsun? Tervetuloa viihtymään ykköspaikalle kaupungin keskustaan. Valitse omaksesi upea uudiskohde kaupungin ytimestä sekä huoleton asuminen. Mukavassa naapurustossa on helppo viihtyä.

Oulun keskusta on loistopaikka asua lähellä kaikkea

Pohjolan valkeana kaupunkina tunnetusta Oulusta on kasvanut vuosien saatossa vetovoimainen kotipaikka, joka koostuu maaseudun ja kaupunkiluonnon sekä rikkaan kaupunkikulttuurin yhdistelmästä.

Oulun ydinkeskustaa halkovan Isokadun varteen sijoittuvat uudiskohteet edustavat keskustakorttelin täydennys- ja uudisrakentamista parhaimmillaan. Uusien kerrostalojen suojaan asettuva korttelipiha on suunniteltu kaikenikäisten asukkaiden viihtymistä ja virkistäytymistä ajatellen leikki-, kuntoilu ja oleskelualueineen. Naapurustossa on kaksi kaunista puistoa ja ympäristö on muutoinkin viihtyisän rauhallinen.

Tyylikkäät uudet kerrostaloasunnot sijaitsevat kävelyetäisyydellä Oulun ydinkeskustan sykkeestä ja palveluista, joten rotuaarille, torille ja kauppahalliin on helppo piipahtaa ostoksille. Vaaleasävyiset uudet hissilliset kerrostalot tarjoavat monenlaiseen elämäntilanteeseen sopivia uusia asuntoja, joten valikoimasta löytyy kotoisa asunto niin sinkulle kuin perheellisellekin.

Oulun keskustan myytävät asunnot

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.