amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Oulun Fredrika

Isokatu 58, 90100, Oulu

Laadukkaita citykoteja kaupungin sydämessä

Fredrikan uudet asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kaikki ihanat uudet kodit on myyty loppuun, mutta tutustu muihin Oulun upeisiin uudiskohteisiin.

Asunto Oy Oulun Fredrikan uudiskohde asettuu viihtyisästi ydinkeskustaan, Isokadun varrelle. Vaaleasävyisessä, kuusikerroksisessa hissitalossa on 36 ihanaa, monenlaiseen elämäntilanteeseen sopivaa asuntoa. Uudet asunnot ovat tyylikkäitä, käytännöllisiä, huolettomia, hyvin varusteltuja ja arkea ilahduttavia. Fredrikan uusien asuntojen ikkunoista ja lasitetuilta parvekkeilta avautuvat mukavan avarat kaupunkimaisemat. Etelä-aurinko lämmittää sisäpihaa, aamuaurinko kadun puoleisia parvekkeita. Katutasosta löytyy näyttävää liiketilaa.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
36
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Naapuruston tarina

Pohjolan valkeana kaupunkina tunnetusta Oulusta on kasvanut vuosien saatossa vetovoimainen kotipaikka, joka koostuu maaseudun ja kaupunkiluonnon sekä rikkaan kaupunkikulttuurin yhdistelmästä. Oulun ydinkeskustaa halkovan Isokadun varteen sijoittuva Fredrika jatkaa jo valmistuneen Sofian aloittamaa keskustakorttelin täydennys- ja uudisrakentamista.

Lähipalvelut

Fredrikan tyylikkäät kerrostaloasunnot sijaitsevat kävelyetäisyydellä Oulun ydinkeskustan sykkeestä ja palveluista. Rotuaarille on vain noin 400 metriä! Torille ja kauppahalliin onkin helppo piipahtaa hakemaan vaikka aamupalapöytään tuoreet leivät ja raikkaat vihannekset. Lähipalveluita tarjoilevat myös esimerkiksi kirjasto ja kaupunginteatteri.

Liiku ja nauti luonnosta

Oulun Fredrikan naapurustossa on kaksi kaunista puistoa, ja ympäristö on muutoinkin viihtyisän rauhallinen. Heinäpään monet urheilumahdollisuudet sijaitsevat ihan kotikulmilla ja Oulunjoen suisto vain muutaman sadan metrin päässä. Suojaisa ja turvallinen korttelipiha on suunniteltu kaikenikäisten asukkaiden viihtymistä ja virkistäytymistä ajatellen leikki-, kuntoilu ja oleskelualueineen.

Kulkuyhteydet

Kuten keskustaelämään kuuluu, kaupungin julkiset liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät. Fredrikan lähin bussipysäkki löytyy vain parinsadan metrin päästä kotiovelta. Autoilevien asukkaiden keskusta-asumista sujuvoittaa maanalainen pysäköintihalli, josta pääsee kätevästi hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
Fredrika A 06 2h+kt+s 52,5 m² 2 Fredrika A 06
Fredrika A 06
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
52,5 m²
Krs:
2
Myyty
Fredrika A 21 2h+kt+s 57,0 m² 4 Fredrika A 21
Fredrika A 21
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
57,0 m²
Krs:
4
Myyty
Fredrika A 20 2h+kt+s 52,5 m² 4 Fredrika A 20
Fredrika A 20
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
52,5 m²
Krs:
4
Myyty
Fredrika A 19 1h+kk 32,0 m² 4 Fredrika A 19
Fredrika A 19
Myyty
Tyyppi:
1h+kk
Pinta-ala:
32,0 m²
Krs:
4
Myyty
Fredrika A 01 2h+kt+s 57,0 m² 1 Fredrika A 01
Fredrika A 01
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
57,0 m²
Krs:
1
Myyty
Fredrika A 05 1h+kk 32,0 m² 2 Fredrika A 05
Fredrika A 05
Myyty
Tyyppi:
1h+kk
Pinta-ala:
32,0 m²
Krs:
2

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.