Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Oulun Fredrika

Isokatu 58, 90100, Oulu

Laadukkaita citykoteja kaupungin sydämessä

Fredrikan uudet asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kaikki ihanat uudet kodit on myyty loppuun, mutta tutustu muihin Oulun upeisiin uudiskohteisiin.

Asunto Oy Oulun Fredrikan uudiskohde asettuu viihtyisästi ydinkeskustaan, Isokadun varrelle. Vaaleasävyisessä, kuusikerroksisessa hissitalossa on 36 ihanaa, monenlaiseen elämäntilanteeseen sopivaa asuntoa. Uudet asunnot ovat tyylikkäitä, käytännöllisiä, huolettomia, hyvin varusteltuja ja arkea ilahduttavia. Fredrikan uusien asuntojen ikkunoista ja lasitetuilta parvekkeilta avautuvat mukavan avarat kaupunkimaisemat. Etelä-aurinko lämmittää sisäpihaa, aamuaurinko kadun puoleisia parvekkeita. Katutasosta löytyy näyttävää liiketilaa.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
36
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
Fredrika A 20 2h+kt+s 52,5 m² 4 Fredrika A 20
Fredrika A 20
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
52,5 m²
Krs:
4
Myyty
Fredrika A 06 2h+kt+s 52,5 m² 2 Fredrika A 06
Fredrika A 06
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
52,5 m²
Krs:
2
Myyty
Fredrika A 19 1h+kk 32,0 m² 4 Fredrika A 19
Fredrika A 19
Myyty
Tyyppi:
1h+kk
Pinta-ala:
32,0 m²
Krs:
4
Myyty
Fredrika A 01 2h+kt+s 57,0 m² 1 Fredrika A 01
Fredrika A 01
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
57,0 m²
Krs:
1
Myyty
Fredrika A 05 1h+kk 32,0 m² 2 Fredrika A 05
Fredrika A 05
Myyty
Tyyppi:
1h+kk
Pinta-ala:
32,0 m²
Krs:
2
Myyty
Fredrika A 18 1h+kk 32,0 m² 3 Fredrika A 18
Fredrika A 18
Myyty
Tyyppi:
1h+kk
Pinta-ala:
32,0 m²
Krs:
3

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.