amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Fredrika A 06 Oulun Fredrika

Myyty

Fredrika A 06, 2 huonetta, 52,5 m²

Viihtyisä kaksio omalla saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
52,5 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Fredrika A 06, 2 huonetta, 52,5 m²

Viihtyisä kaksio omalla saunalla

Myynnissä ihana 52,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa A6 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Oulun Fredrikan asunto A6 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle Oulun keskustaan. Tämä huoleton ja laadukas toisen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin, niin sinkuille, ensiasunnon ostajille, parikunnille kuin sijoittajille.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Tilasta pääsee mukavasti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuvat urbaanin vehreät kaupunkimaisemat. Makuuhuoneessa on hulppean tilava vaatehuone. Oman saunan löylyt ja tilava pesuhuone tuovat iloa arkeen. Tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fredrikassa on kaksi kellarikerrosta, joista ensimmäisessä on mm. kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja ja irtaimistovarastot. Toisessa kellarikerroksessa on lisää ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Fredrika

Fredrikan uudet asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kaikki ihanat uudet kodit on myyty loppuun, mutta tutustu muihin Oulun upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä