Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Fredrika A 12 Oulun Fredrika

Myyty

Fredrika A 12, 1 huone, 32,0 m²

Fredrika A 12

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
32,0 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Fredrika A 12, 1 huone, 32,0 m²

Fredrika A 12

Valitse omaksesi kutsuva 32-neliöinen yksiö uudesta kerrostalosta Oulun keskustasta. Asunnossa A12 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Oulun Fredrikan myytävä asunto A12 sijaitsee huippupaikalla kävelyetäisyyden päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Tämä huoleton uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin ensiasunnoksi, kaupunkikodiksi kuin sijoitusasunnoksi.

KÄTEVÄ YKSIÖ KAIKIN HERKUIN

Kuusikerroksisen Oulun Fredrikan kolmannessa kerroksessa sijaitsevan yksiön pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Maisemat ovat mukavan avarat ja urbaanit.

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Oulun Fredrikan uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on vain 2,50 euroa/neliö. Pysäköintihallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Fredrika

Fredrikan uudet asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kaikki ihanat uudet kodit on myyty loppuun, mutta tutustu muihin Oulun upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä