amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myyty

Fredrika A 12, 1 huone, 32 m²

Fredrika A 12

Kodikkaat faktat

Tyyppi
1k+kk
Pinta-ala
32,0 m²
Kerros
3 / 6
Vesimaksu
€ 18
Myyty

Fredrika A 12, 1 huone, 32 m²

Fredrika A 12

Valitse omaksesi kutsuva 32-neliöinen yksiö uudesta kerrostalosta Oulun keskustasta. Asunnossa A12 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Oulun Fredrikan myytävä asunto A12 sijaitsee huippupaikalla kävelyetäisyyden päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Tämä huoleton uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin ensiasunnoksi, kaupunkikodiksi kuin sijoitusasunnoksi.

KÄTEVÄ YKSIÖ KAIKIN HERKUIN

Kuusikerroksisen Oulun Fredrikan kolmannessa kerroksessa sijaitsevan yksiön pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Maisemat ovat mukavan avarat ja urbaanit.

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Oulun Fredrikan uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on vain 2,50 euroa/neliö. Pysäköintihallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Fredrika

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Oulun Fredrikan uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista rauhallisessa ympäristössä. Lue lisää

Ota yhteyttä