amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Fredrika A 24 Oulun Fredrika

Myyty

Fredrika A 24, 3 huonetta, 81,0 m²

Fredrika A 24

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
81,0 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Fredrika A 24, 3 huonetta, 81,0 m²

Fredrika A 24

Valitse omaksesi valoisa 81-neliöinen, 3-4 huoneen asunto Oulun keskustasta. Myytävässä asunnossa A24 on hyvä pohjaratkaisu, lasitettu parveke, kodinhoitohuone ja oma sauna.

Oulun Fredrikan asunto A24 sijaitsee huippupaikalla kävelyetäisyyden päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Tämä uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin lapsiperheille kuin iäkkäämmille pariskunnille, jotka etsivät huoletonta kaupunkikotia.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kuusikerroksisen Oulun Fredrikan neljännessä kerroksessa sijaitsevan asunnon pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva ja käytännöllinen. Makuuhuoneet suuntautuvat rauhallisen sisäpihan ja ilta-auringon suuntaan. Asuntoon voi tehdä joustavasti kolmannen makuuhuoneen asukkaiden elämäntilanteen mukaan. Huoneisto jakautuu toimivasti kahteen osaan: eteisen, kylpyhuoneen ja saunan toiselle puolelle sijoittuvat makuuhuoneet, toiselle keittiö- ja olohuone terasseineen. Valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä avautuu upealle terassille. Asunnossa on kodinhoitohuone ja vaatehuone sekä kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen.

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Oulun Fredrikan uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on vain 2,50 euroa/neliö. Pysäköintihallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Fredrika

Fredrikan uudet asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kaikki ihanat uudet kodit on myyty loppuun, mutta tutustu muihin Oulun upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä