amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myyty

Fredrika A 24, 3 huonetta, 81 m²

Fredrika A 24

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
81,0 m²
Kerros
4 / 6
Muutto: 29.11.2016 23:00:00
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 18
Myyty

Fredrika A 24, 3 huonetta, 81 m²

Fredrika A 24

Valitse omaksesi valoisa 81-neliöinen, 3-4 huoneen asunto Oulun keskustasta. Myytävässä asunnossa A24 on hyvä pohjaratkaisu, lasitettu parveke, kodinhoitohuone ja oma sauna.

Oulun Fredrikan asunto A24 sijaitsee huippupaikalla kävelyetäisyyden päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Tämä uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin lapsiperheille kuin iäkkäämmille pariskunnille, jotka etsivät huoletonta kaupunkikotia.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kuusikerroksisen Oulun Fredrikan neljännessä kerroksessa sijaitsevan asunnon pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva ja käytännöllinen. Makuuhuoneet suuntautuvat rauhallisen sisäpihan ja ilta-auringon suuntaan. Asuntoon voi tehdä joustavasti kolmannen makuuhuoneen asukkaiden elämäntilanteen mukaan. Huoneisto jakautuu toimivasti kahteen osaan: eteisen, kylpyhuoneen ja saunan toiselle puolelle sijoittuvat makuuhuoneet, toiselle keittiö- ja olohuone terasseineen. Valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä avautuu upealle terassille. Asunnossa on kodinhoitohuone ja vaatehuone sekä kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen.

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Oulun Fredrikan uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on vain 2,50 euroa/neliö. Pysäköintihallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Fredrika

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Vielä on muutama upean urbaani koti vapaana, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Lue lisää

Ota yhteyttä