amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Fredrika A 33, 3 huonetta, 92,0 m²

Upea kolmio hulppealla lasitetulla terassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
92,0 m²
Velaton hinta
€ 484 000
Pääomavastike
€ 390
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 334 080
Myyntihinta
€ 149 920
Hoitovastike
€ 248
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 18
Vapaa

Fredrika A 33, 3 huonetta, 92,0 m²

Upea kolmio hulppealla lasitetulla terassilla

Myynnissä komea 92-neliöinen asunto uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa A33 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa, jopa jäähdytys.

Oulun Fredrikan asunto A33 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle Oulun keskustaan. Tämä huoleton ja ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin, niin lapsiperheille kuin pariskunnille, jotka etsivät huoletonta kaupunkikotia.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja näyttävään pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Avara olohuone avautuu liukulasiovien kautta hulppean kokoiselle lasitetulle terassille, josta on upeat näkymät yli kattojen kohti itää ja Oulun keskustaa. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone. Asunnossa on pesutilojen yhteydessä kodinhoitohuone sekä kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen. Tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin. Asunnossa A33 on lisäbonuksena huoneistokohtainen jäähdytys (arvo 5000 €).

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu hulppealle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fredrikassa on kaksi kellarikerrosta, joista ensimmäisessä on mm. kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja ja irtaimistovarastot. Toisessa kellarikerroksessa on lisää ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Fredrika

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Vielä on muutama upean urbaani koti vapaana, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä