amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Alustava varaus

Fredrika A 33, 3 huonetta, 92 m²

Upea kolmio hulppealla lasitetulla terassilla

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3h+kt+s
Pinta-ala
92,0 m²
Kerros
6 / 6
Myyntihinta
€ 149 920
Lainaosuus
€ 334 080
Velaton hinta
€ 484 000
Pääomavastike
€ 390
Hoitovastike
€ 248
Vesimaksu
€ 18
Alustava varaus

Fredrika A 33, 3 huonetta, 92 m²

Upea kolmio hulppealla lasitetulla terassilla

Myynnissä komea 92-neliöinen asunto uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa A33 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Oulun Fredrikan asunto A33 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle Oulun keskustaan. Tämä huoleton ja ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin, niin lapsiperheille kuin pariskunnille, jotka etsivät huoletonta kaupunkikotia.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja näyttävään pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Avara olohuone avautuu liukulasiovien kautta hulppean kokoiselle lasitetulle terassille, josta on upeat näkymät yli kattojen kohti itää ja Oulun keskustaa. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone. Asunnossa on pesutilojen yhteydessä kodinhoitohuone sekä kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen. Tässä uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu hulppealle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fredrikassa on kaksi kellarikerrosta, joista ensimmäisessä on mm. kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja ja irtaimistovarastot. Toisessa kellarikerroksessa on lisää ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Fredrika

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Oulun Fredrikan uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista rauhallisessa ympäristössä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä