amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Fredrika A 35 Oulun Fredrika

Myyty

Fredrika A 35, 3 huonetta, 69,5 m²

Upea kolmio kahdella parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
69,5 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Fredrika A 35, 3 huonetta, 69,5 m²

Upea kolmio kahdella parvekkeella

Myynnissä komea 69,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa A35 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa, jopa jäähdytys.

Oulun Fredrikan asunto A35 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle Oulun keskustaan. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin, niin lapsiperheille kuin pariskunnille, jotka etsivät huoletonta kaupunkikotia.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Sekä oleskelutiloista että makuuhuoneesta pääsee ihanasti lasitetuille parvekkeille, joilta avautuvat urbaanin vehreät kaupunkimaisemat. Tässä ihastuttavassa kodissa on myös kodinhoitohuone ja kaksi wc-tilaa. Molemmissa makuuhuoneissa on tilaa säästävät liukuovet sekä vaatehuoneet. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen. Uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin. Asunnossa A35 on lisäbonuksena huoneistokohtainen jäähdytys (arvo 5000 €).

Lasitetut parvekkeet

Avaa ovi olohuoneesta tai makuuhuoneesta ja astu lasitetulle parvekkeelle. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeista jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fredrikassa on kaksi kellarikerrosta, joista ensimmäisessä on mm. kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja ja irtaimistovarastot. Toisessa kellarikerroksessa on lisää ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Fredrika

Fredrikan uudet asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kaikki ihanat uudet kodit on myyty loppuun, mutta tutustu muihin Oulun upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä