amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Fredrika A 35, 3 huonetta, 69,5 m²

Upea kolmio kahdella parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
69,5 m²
Velaton hinta
€ 363 000
Pääomavastike
€ 292
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 250 560
Myyntihinta
€ 112 440
Hoitovastike
€ 188
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 18
Vapaa

Fredrika A 35, 3 huonetta, 69,5 m²

Upea kolmio kahdella parvekkeella

Myynnissä komea 69,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa A35 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa, jopa jäähdytys.

Oulun Fredrikan asunto A35 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle Oulun keskustaan. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin, niin lapsiperheille kuin pariskunnille, jotka etsivät huoletonta kaupunkikotia.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Sekä oleskelutiloista että makuuhuoneesta pääsee ihanasti lasitetuille parvekkeille, joilta avautuvat urbaanin vehreät kaupunkimaisemat. Tässä ihastuttavassa kodissa on myös kodinhoitohuone ja kaksi wc-tilaa. Molemmissa makuuhuoneissa on tilaa säästävät liukuovet sekä vaatehuoneet. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen. Uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin. Asunnossa A35 on lisäbonuksena huoneistokohtainen jäähdytys (arvo 5000 €).

Lasitetut parvekkeet

Avaa ovi olohuoneesta tai makuuhuoneesta ja astu lasitetulle parvekkeelle. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeista jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fredrikassa on kaksi kellarikerrosta, joista ensimmäisessä on mm. kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja ja irtaimistovarastot. Toisessa kellarikerroksessa on lisää ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Fredrika

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Vielä on muutama upean urbaani koti vapaana, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä