Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Oulun Frida

myytavat_asunnot_oulu_Frida_paakuva.jpg

Ihana citykoti keskustan sykkeestä

Onni on oma koti vain kävelymatkan päässä keskustan ytimestä. Nyt kannattaa toimia, sillä jäljellä on enää yksi upea saunallinen kolmio. Rauhallinen kulmahuoneisto sijaitsee viidennessä kerroksessa.

Asunto Oy Oulun Fridan uudiskohde on rakennettu omalle tontille isonsiskonsa Fredrikan rinnalle kaupungin ydinkeskustaan, Isokadun varrelle. Vaaleasävyinen, kuusikerroksinen hissitalo tarjoaa 76 laadukasta uutta asuntoa, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt, sillä vastaavia ei ole samoille kotikulmille lähivuosina tulossa. Modernissa uudiskohteessa asut viihtyisästi ja ilman remonttihuolia vuosikymmenten ajan. Keskusta-asuminen on turvallinen ja huoleton sijoitus tulevaisuuttakin ajatellen. Uusien asuntojen ohella Oulun Fridan katutasosta löytyy näyttävää liiketilaa.

Urbaani naapurusto vetää puoleensa

Upea Oulun Frida henkii laatua, raikkautta ja turvallisuutta. Uudet citykodit on suunniteltu huolella mukavaa elämää ja huoletonta asumista ajatellen. Täältä on helppo kipaista niin lähikauppaan ostoksille kuin ystävien kanssa kahville naapurustoon. Asukkaiden yhteisessä käytössä oleva korttelipiha on vehreä, viihtyisä ja autoton leikki-, kuntoilu ja oleskelualueineen. Autoilevien asukkaiden keskusta-asumista sujuvoittaa kaksikerroksinen maanalainen pysäköintihalli, josta on sisäyhteys suoraan Fridan kotikerroksiin. Keskusta-asumisen iloihin kuuluu myös rauhallinen sijainti sekä luonnonläheisyys puistoineen, liikuntamahdollisuuksineen ja Oulunjoen suistoineen. Tänne on helppo kotiutua.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
81 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
76
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
132 350 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Laatua, raikkautta ja arvokkuutta huokuva Frida on suunniteltu viihtyisää asumista ajatellen. Suurin osa asunnoista saa jatkoa lasitetusta parvekkeesta, joka mahdollistaa oleskelun vaikka ympäri vuoden.

Kari Kanniainen, Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Näin sisustat hulppean parvekkeen

Wau mikä parveke Oulun Fridassa. Poimi vinkit oman ruukkupuutarhan perustamiseen tai kata kahvipöytä koreaksi.