amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Frida B 72, 3 huonetta, 67 m²

Uniikki kolmio hulppealla terassilla

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3H+KT+S
Pinta-ala
67,0 m²
Kerros
6 / 6
Myyntihinta
€ 137 900
Lainaosuus
€ 221 100
Velaton hinta
€ 359 000
Pääomavastike
€ 169
Hoitovastike
€ 181
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Frida B 72, 3 huonetta, 67 m²

Uniikki kolmio hulppealla terassilla

Myynnissä upea 67-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa B72 on komea pohjaratkaisu ja ihastuttava kattoterassi lasiliukuovin.

Oulun Fridan asunto B72 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja kokkaamaan kutsuvan keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Tila avautuu lasiovien kautta hulppealle, koko asunnon levyiselle kattoterassille, josta avautuvat urbaanit kaupunkimaisemat. Oleskelutiloissa on lautaparketti, pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Kodissa on vaatehuone ja kaksi wc-tilaa sekä oma sauna, makuuhuoneessa kauniit lasiovet. Tässä uudisasunnossa arki rullaa ja asut huolettomasti ilman remonttihuolia kohtuullisin asumiskustannuksin.

Komea kattoterassi

Avaa ovi ja astu omalle terassillesi. Nauti tilasta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta terassille vaikka kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fridassa on kaksi kellarikerrosta, joissa on mm. irtaimistovarastoja ja ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin. Fridan asukkaiden käytössä on myös kuivaushuone, joka löytyy naapuri-Fredrikan puolelta. Yhteinen vehreä korttelipiha on suunniteltu kaikenikäisten asukkaiden viihtymistä ja virkistäytymistä ajatellen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Frida

Uudet myytävät asunnot asettuvat vain kävelymatkan päähän Oulun keskustan ytimestä. Oulun Fridan laadukkaat uudet asunnot kutsuvat viihtymään loistopaikalle palvelujen äärelle. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä