Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Oulun Sofia

Kirkkokatu 49, 90100, Oulu

Muutto: Q4 2014

Oulun Sofia, keskusta

Oulun Sofian uudet asunnot on loppuunmyyty, mutta ei hätää. Valmistuneen uudiskohteen naapuriin Oulun keskustaan on tulossa lisää uusia myytäviä asuntoja.

Oulun Sofian uudet asunnot ovat saavuttaneet suuren suosion huippupaikalla Oulun keskustassa. Vetovoimainen uudiskohde saa nyt toivottua jatkoa. Oulun Fredrika tarjoilee upean valikoiman uusia myytäviä asuntoja, jotka valmistuvat marraskuussa 2016. Lisäksi tulossa on pikkusisar Oulun Frida. Ihastu ihan uuteen ja valitse oma uusi asuntosi ensimmäisten joukossa!

8 MINUUTTIA MERENRANTAAN

Omalle tontille rakennetussa Oulun Sofian uudiskohteessa asutaan huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä A-energialuokan ja uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on edullinen. Kotikortteliin muotoutuu kaunis ja suojaisa kotikeidas yhdessä sisarkohteiden Oulun Fredrikan ja Oulun Fridan kanssa. Kävelyetäisyyden päästä löytyvät merenranta, puistot ja ulkoilureitit. Ympäristö on rauhallinen, vaikka keskustassa asutaankin. Koska hyvän sijainnin merkitys vain korostuu vuosi vuodelta, uusi asunto Oulun parhaalta paikalta on turvallinen sijoitus myös tulevaisuutta ajatellen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
42
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Minna  Ylipahkala
Minna Ylipahkala

050 421 2233

Ota yhteyttä
Lähipalvelut

Lähipalvelut