amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Loppuunmyyty

Oulun Sofia

Kirkkokatu 49, 90100, Oulu
Tämä uudiskohde on loppuunmyyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?
Asuntohakuun
Loppuunmyyty

Oulun Sofia

Kirkkokatu 49, 90100, Oulu

Oulun Sofia, keskusta

Oulun Sofian uudet asunnot on loppuunmyyty, mutta ei hätää. Valmistuneen uudiskohteen naapuriin Oulun keskustaan on tulossa lisää uusia myytäviä asuntoja.

Oulun Sofian uudet asunnot ovat saavuttaneet suuren suosion huippupaikalla Oulun keskustassa. Vetovoimainen uudiskohde saa nyt toivottua jatkoa. Oulun Fredrika tarjoilee upean valikoiman uusia myytäviä asuntoja, jotka valmistuvat marraskuussa 2016. Lisäksi tulossa on pikkusisar Oulun Frida. Ihastu ihan uuteen ja valitse oma uusi asuntosi ensimmäisten joukossa!

Tutustu Fredrikan ja Fridan asuntoihin Oulun keskustassa

8 MINUUTTIA MERENRANTAAN

Omalle tontille rakennetussa Oulun Sofian uudiskohteessa asutaan huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä A-energialuokan ja uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on edullinen. Kotikortteliin muotoutuu kaunis ja suojaisa kotikeidas yhdessä sisarkohteiden Oulun Fredrikan ja Oulun Fridan kanssa. Kävelyetäisyyden päästä löytyvät merenranta, puistot ja ulkoilureitit. Ympäristö on rauhallinen, vaikka keskustassa asutaankin. Koska hyvän sijainnin merkitys vain korostuu vuosi vuodelta, uusi asunto Oulun parhaalta paikalta on turvallinen sijoitus myös tulevaisuutta ajatellen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
42
Tontin omistusmuoto
Oma
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo
Muutto:
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Ota yhteyttä

Minna  Ylipahkala
Minna Ylipahkala

050 421 2233

Ota yhteyttä