Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Sofia A 21 Oulun Sofia

Myyty

Sofia A 21, 3 huonetta, 74,0 m²

Sofia A 21

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
74,0 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Sofia A 21, 3 huonetta, 74,0 m²

Sofia A 21

Valitse omaksesi tyylikkään toimiva 74-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Oulun keskustasta. Asunnossa A21 on hyvä pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja oma sauna.

Oulun Sofian asunto A21 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät huippupaikalla kaupungin keskustassa. Tämä ihanan huoleton asunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin!

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kuusikerroksisen Oulun Sofian uudiskohteen neljännessä kerroksessa sijaitsevan kolmion pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka tarjoaa monia erilaisia sisustusratkaisuja. Avara tilakokonaisuus avautuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Laadukkaat materiaalit, hyvä varustetaso sekä oma sauna tuovat luksusta arkeen. Asunnon lattiat ovat lautaparkettia ja pesutilassa on mukavuuslattialämmitys. Eteisessä on kätevät liukupeiliovet ja ovipuhelin. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone.

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Oulun Sofian uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä A-energialuokan ja uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on vain 2,50 euroa/neliö. Talossa on hyvät varastotilat ja pysäköintihallista suora hissiyhteys asuinkerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Sofia

Oulun Sofian uudet asunnot on loppuunmyyty, mutta ei hätää. Valmistuneen uudiskohteen naapuriin Oulun keskustaan on tulossa lisää uusia myytäviä asuntoja. Lue lisää

Ota yhteyttä

Minna  Ylipahkala
Minna Ylipahkala

050 421 2233

Ota yhteyttä