Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Valjaspuiston kotikortteli

Myytävät asunnot Oulu Valjaspuisto

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Kiinteistömaailma Puistolan kiinteistövälittäjä Pekka Seppälän kanssa joko sähköpostitse pekka.seppala@kiinteistomaailma.fi tai soittamalla suoraan numeroon 040 163 4555 (ma-pe klo 9-18).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Kodikas naapurusto vetää puoleensa

Oulun Valjaspuiston uuden asuinalueen nimi juontaa juurensa Heinäpään alueella aikanaan sijainneisiin hevoslaitumiin. Historia saa nyt jatkoa uuden kotikorttelin ja viihtyisän naapuruston muodossa.

Oulun Valjaspuisto asettuu Limingantullin asuinalueelle, joka sijaitsee Heinäpään naapurissa ja vain reilun kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Aiemmin teollisuus- ja liikerakentamiselle suunnattu alue saa nyt uuden elämän viihtyisänä asuinalueena. Limingantien ja Kempeleentien kainaloon on noussut uudenraikkaita kerrostalokoteja, ja lähivuosina kotikortteli täydentyy entisestään. Kerrostalojen suojaan muodostuu kutsuva korttelipiha alueen asukkaiden iloksi. Hurmaava uudiskohde Lyhty on jo ehtinyt asettua vehreälle paikalleen. Tänne on mukava kotiutua vaikka heti.

Hyvän elämisen eväät käden ulottuvilla

Valjaspuiston naapurustosta ja lähialueelta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Myös luonto avautuu lähes kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Valjaspuiston komea, naapuruston puistomaista tunnelmaa jatkava kerrostalo- ja pihakokonaisuus on edennyt jo pitkälle. Tähän kotikorttelin on ihana asettua. Tutustu Lyhdyn muuttovalmiisiin koteihin ja jätä yhteystietosi, niin saat tiedon seuraavien kotien suunnittelun etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Kuvat

Naapuruston faktat

8
uutta kerrostaloa
1
kilometri kaupungin keskustaan
10
metriä bussipysäkille
5
minuuttia kouluun ja päiväkotiin
100
askelta lähipalveluihin
6
liikuntapaikkaa kotikulmilla

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Valjaspuiston kotikortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Tutustu Valjaspuiston naapurustoon

Uusia koteja puistomaisemissa

Valjaspuiston vehreä kotikortteli tarjoilee valoisia uusia koteja hyvällä paikalla, jossa kattavat palvelut, koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta. Heinäpään kainalossa on hyvä asua.

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän tärkeitä päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Parhaat kodit

Suunnittelemme ympäristöystävällisiä koteja ja panostamme fiksuihin ratkaisuihin. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin ja huolella mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi.

Kokemus tekee mestarin

Luomme koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.