Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Valjaspuiston kotikortteli

Seuraava esittely
Keskiviikko 31 toukokuu 16:30 - 17:00

Valjaspuiston kotikortteli

Valjaspuiston kotikortteli

Kodikas naapurusto vetää puoleensa

Oulun Valjaspuiston uuden asuinalueen nimi juontaa juurensa Heinäpään alueella aikanaan sijainneisiin hevoslaitumiin. Historia saa nyt jatkoa uuden kotikorttelin ja viihtyisän naapuruston muodossa.

Oulun Valjaspuisto asettuu Limingantullin asuinalueelle, joka sijaitsee Heinäpään naapurissa ja vain reilun kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Aiemmin teollisuus- ja liikerakentamiselle suunnattu alue saa nyt uuden elämän viihtyisänä asuinalueena. Limingantien ja Kempeleentien kainaloon nousee lähivuosien aikana uudenraikkaita kerrostaloja, joiden suojaan muodostuu kutsuva korttelipiha alueen asukkaiden iloksi.

Hyvän elämisen eväät käden ulottuvilla

Valjaspuiston naapurustosta ja lähialueelta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Myös luonto avautuu lähes kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Valjaspuiston kotikorttelin uudiskohteet on nimetty naapurustonsa historiaa ja perinteitä kunnioittaen. Ensimmäisenä kahdeksan kerrostalon upeasta kokonaisuudesta paikalle ennättää Asunto Oy Oulun Lyhty. Myöhemmin seuraan liittyvät myös Tähti, Piirto, Pilkku, Laukka, Voltti, Loimi ja Passi.

Naapuruston faktat

8 uutta kerrostaloa
1 kilometri kaupungin keskustaan
10 metriä bussipysäkille
5 minuuttia kouluun ja päiväkotiin
100 askelta lähipalveluihin
6 liikuntapaikkaa kotikulmilla

Shoppaile lähellä

Oulun Valjaspuistossa asutaan ydinkeskustan kainalossa, joten kotikulmilta löytyvät kätevästi kaikki mukavan elämän eväät ja herkut. Lähinaapurustossa on esimerkiksi hyvä valikoima sekä päivittäistavarakauppoja että erikoisliikkeitä. Oulun keskustan palveluihin, kuten kävelykatu Rotuaarille, kauppakeskus Valkeaan, kauppatorille ja kauppahallille on vain reilun kilometrin kävely- tai pyörämatka.

Koulut ja päiväkodit

Perheellisten on helppo kotiutua Oulun Valjaspuiston uusiin asuntoihin, sillä naapurustosta löytyy päiväkoti ja lähikoulu. Kaupungin keskustan kouluihin on niin ikään lyhyt matka. Viihtyisä korttelipiha tarjoaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Pihaan suunnitellaan myös grillauspaikkaa, petankkikenttää sekä marjapensas- ja omenapuuistutuksia.

Liiku ja nauti luonnosta

Oulun Valjaspuiston uusi kotikortteli asettuu mukavasti vehreän puistoalueen naapuriin. Meri rantapolkuineen ja poukamineen on niin lähellä, että uusien asuntojen ylimmistä kerroksista on näkymiä merellisiin maisemiin. Naapurustosta löytyvät runsaat liikuntapalvelut, kuten liikuntakeskukset Hukka ja Voitto, Hollihaan venesatama, jalkapallohalli, sisäaktiviteettipuisto sekä ratsastuskeskus. Lähimaastossa on paljon upeita ulkoilureittejä sekä mm. Heinäpään hiihtolatu.

Kulkuyhteydet

Oulun Valjaspuiston kotikorttelista on kaupungin keskustaan vain reilun kilometrin matka, joka taittuu kätevästi vaikka kävellen tai pyöräillen. Autojen pysäköinti on hallissa, josta pääsee hissillä kätevästi omaan kotikerrokseen. Myös bussiyhteydet toimivat jouhevasti, ja lähipysäkkikin sijaitsee ihan uusien asuntojen naapurustossa. Limingantieltä on hyvät yhteydet niin ikään moottoritielle.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Valjaspuiston kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Tutustu Valjaspuiston naapurustoon:

Tervetuloa uusiin koteihin lähelle Oulun keskustaan

Mistä on Oulun parhaat kodit ja kotipaikat tehty? Tutustu Limingantullin mukavaan naapurustoon ja Valjaspuiston kotikortteliin. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

Isokatu 58, 90100 Oulu

0800 411 412 (ilmainen)