Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Valjaspuiston kotikortteli

1 esittely
Myytavat_asunnot_Oulu_topbanner_area_Valjaspuisto-1.jpg

Kodikas naapurusto vetää puoleensa

Oulun Valjaspuiston uuden asuinalueen nimi juontaa juurensa Heinäpään alueella aikanaan sijainneisiin hevoslaitumiin. Historia saa nyt jatkoa uuden kotikorttelin ja viihtyisän naapuruston muodossa.

Oulun Valjaspuisto asettuu Limingantullin asuinalueelle, joka sijaitsee Heinäpään naapurissa ja vain reilun kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Aiemmin teollisuus- ja liikerakentamiselle suunnattu alue saa nyt uuden elämän viihtyisänä asuinalueena. Limingantien ja Kempeleentien kainaloon nousee lähivuosien aikana uudenraikkaita kerrostaloja, joiden suojaan muodostuu kutsuva korttelipiha alueen asukkaiden iloksi.

Hyvän elämisen eväät käden ulottuvilla

Valjaspuiston naapurustosta ja lähialueelta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Myös luonto avautuu lähes kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Suunnittelemme Valjaspuistoon komeaa kahdeksan kerrostalon muodostamaa kokonaisuutta, jonka uudiskohteet on nimetty naapurustonsa historiaa ja perinteitä kunnioittaen: Lyhty, Loimi, Laukka, Piirto, Pilkku, Passi, Tähti ja Voltti. Jätä yhteystietosi, niin saat tiedon uusien kotien suunnittelun etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapuruston faktat

8
uutta kerrostaloa
1
kilometri kaupungin keskustaan
10
metriä bussipysäkille
5
minuuttia kouluun ja päiväkotiin
100
askelta lähipalveluihin
6
liikuntapaikkaa kotikulmilla

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Valjaspuiston kotikortteli

Tutustu Valjaspuiston naapurustoon:

Uusia koteja puistomaisemissa

Valjaspuiston vehreä kotikortteli tarjoilee valoisia uusia koteja hyvällä paikalla, jossa kattavat palvelut, koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta. Heinäpään kainalossa on hyvä asua.

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

Isokatu 60, 90100 Oulu

0800 411 412 (ilmainen)